Flash drive ora bisa dibukak, cara mulihake file sing ilang

67 2021-05-02 13:32

 


Siji

Ana akeh sebab kenapa flash drive ora bisa dibukak. Kita mung bisa nyoba solusi siji-siji. Nanging yen sebab utama masalah bisa ditemokake, luwih gampang ngrampungake masalah kasebut. Editor ing ngisor iki bakal menehi sawetara cara kanggo ngatasi flash drive ora bisa mbukak masalah, muga-muga bisa migunani tumrap kabeh wong.

Nalika komputer kita dipasang ing flash drive, nanging nemokake manawa flash drive ora bisa dibukak, aja gupuh saiki, apa sing kudu daklakoni yen flash drive ora bisa mbukak?
Ajar sampeyan carane ngatasi masalah yen komputer ora bisa mbukak flash drive.

 1
Klik-tengen flash drive lan klik Properties. Ing jendela properti pop-up, klik Tools-Start Check. Alesan paling langsung yen flash drive ora bisa dibukak yaiku sistem file wis rusak. Cara umum kanggo ndandani disk. Klik-tengen "Removable Disk" banjur pilih "Properties" saka menu konteks pop-up.

2
Banjur ganti menyang tab "Alat" ing jendhela sing dibukak, klik tombol "Priksa Kesalahan Mulai Priksa", priksa loro item ing jendela pop-up, lan pungkasane klik tombol "Start" kanggo mriksa lan ndandani kesalahan disk.
Sawise ndandani lengkap, sampeyan bisa nyoba mbukak flash drive!

3
Yen cara ing ndhuwur ora bisa mbukak flash drive, disaranake menehi format flash drive. Klik-tengen "Removable Disk" banjur pilih "Format" ing menu klik-tengen pop-up. Ing jendhela "Format" sing mbukak, busak centhang "Format Cepet" banjur klik tombol "Mulai".

4
Sawise asring nindakake operasi ing ndhuwur, yen flash drive isih ora bisa dibukak kanthi normal, coba pasang flash drive menyang port USB. Sekaligus, priksa manawa opsi setelan sing gegandhengan karo panyimpenan seluler komputer ora dipateni. Cara ndeleng lan nyetel khusus: Bukak kothak dialog "Run" banjur ketik printah "gpedit.msc" kanggo ngetik Manager Kebijakan Grup.

5
Ing jendhela Manajer Kebijakan Grup, klik "Modul Manajemen" → "Sistem" → "Akses Panyimpenan sing Bisa Dipisah", banjur priksa manawa "Detable Disk: Tolak Waca Maca" lan "Kabeh Disk sing Bisa Dibusak: Tolak Waca Maca" ing sisih tengen "Kaloro barang kasebut disetel menyang" Ora Dikonfigurasi "utawa" Dinonaktifake ". Yen ora, klik kaping pindho item sing cocog, priksa item "Dinonaktifake" ing jendela pop-up banjur klik "OK".

6
Yen flash drive isih ora bisa dibukak sawise cara ing ndhuwur, sampeyan mung bisa nggunakake alat produksi massal flash drive kanggo nindakake operasi ndandani. Iki uga cara sing paling efektif kanggo ngatasi kegagalan flash drive.

 


Nalika komputer kita dipasang ing flash drive, nanging nemokake manawa flash drive ora bisa dibukak, aja gupuh saiki, apa sing kudu daklakoni yen flash drive ora bisa mbukak? u Start mulang babagan carane ngatasi masalah yen komputer ora bisa mbukak flash drive.
 1. Klik-tengen flash drive lan klik Properties, klik "Tools" - "Start Check" ing jendela properti pop-up, priksa kabeh opsi ing pop-up Check Disk window, banjur klik Start, kaya sing ditampilake tokoh:
 
2. Coba bukak flash drive kanggo ndeleng manawa isih ora bisa dibukak, banjur tututi cara ing ngisor iki, pencet tombol trabasan win + r kanggo mbukak jendela sing mbukak, lan ketik gpedit.msc, kaya sing ditampilake ing gambar: Ngarep flash drive

3. Ing "Local Group Editor", klik "Access Module-System-Removable Storage Access", banjur temokake "Removable Disk: Deny Read Izin" lan "All Disable Disks:" ing dhaptar ing sisih tengen. Tolak kabeh ijin "rong barang, kaya sing dituduhake ing gambar: omah flash drive

4.
Bukak loro item ing ndhuwur, ganti konfigurasi dadi "ora dikonfigurasi" utawa "dipateni", banjur klik "OK", kaya sing ditampilake ing gambar:
Ora masalah manawa komputer ora bisa mbukak flash drive. Ana akeh solusi. Rong cara ing ndhuwur iki minangka cara umum. Apa sing kudu aku lakoni yen flash drive ora bisa dibukak maneh tanpa pitulung saka piranti lunak ndandani eksternal ngatasi masalah flash drive? Coba wae cara umum iki.


 Telung: Flash drive ora bisa dibukak, nyebabake alasan format
Piranti panyimpenan kayata flash drive, hard disk seluler, kertu SD, lsp. Ora bisa dibukak kanthi ngeklik kaping pindho. Apa sing kudu aku lakoni yen ora wani format amarga ana data penting sing disimpen ing USB flash drive, lan data ora didhukung? Aja gupuh ing kahanan iki, iki ana editor cilik kanggo mulang babagan carane ngatasi masalah flash drive ora bisa dibukak kanggo njaluk cara sing bisa dipercaya kanggo format.
Flash drive ora bisa dibukak, dijaluk kanggo format

Flash drive minangka piranti panyimpenan data sing misuwur banget, katon cilik, papan panyimpenan sing akeh, lan gampang portabilitas, dadi alat panyimpenan sing populer. Apa ing kantor saben dinane utawa padinan, sampeyan bisa ndeleng flash drive. Amarga flash drive asring digunakake ing wektu normal, pangguna bakal asring nemoni macem-macem masalah sing ana gandhengane karo flash drive. Sing paling umum yaiku flash drive ora bisa dibukak lan dijaluk format.

Sawise masang flash drive menyang port USB komputer, bukak manager file lan sampeyan bisa ndeleng huruf drive flash drive. Nalika pangguna klik kaping pindho flash drive kanggo nyoba mbukak flash drive, flash drive ora bisa dibukak, lan sistem bakal muncul jendhela sing ujar "Disk ing drive K: kudu diformat sadurunge digunakake. Apa sampeyan pengin diformat" utawa "Disk ing drive H ora diformat. Apa sampeyan pengin format saiki? "

Ing wektu iki, yen sampeyan ngeklik tombol "Format Disk", sistem bakal pop up window formatting. Sawise milih sistem file, klik OK kanggo format flash drive. Nanging, format sing bakal nyebabake kelangan data ing flash drive. Yen data ing flash drive iku penting, aja format kasebut.

Flash drive diformat, nuduhake manawa masalah format bisa uga disebabake amarga macem-macem sebab. Pangguna sing beda nemoni kahanan sing beda-beda, mula alasane ora bakal padha. Editor ing kene nyathet sawetara alasan umum kanggo referensi.

 Flash drive rusak, gagal fisik. Contone, flash drive wis mudhun lan flash drive ora bisa digunakake kanthi normal; utawa kualitas salinan flash drive ora memenuhi syarat, lan chip memori flash drive utawa kontrol utama wis rusak. Ana masalah ing port USB komputer. Sawetara komputer duwe port USB utawa kekurangan pasokan listrik, sing bisa nyebabake piranti eksternal kayata flash drive ora bisa digunakake kanthi normal. Ing kasus iki, sampeyan bisa nyoba nyambung flash drive menyang komputer liyane. Ana masalah karo sopir. Yen driver komputer wis rusak utawa wis tuwa, bisa uga nyebabake masalah iki. Disaranake nganyari driver. Partisi ing flash drive rusak. Gagal ngeklik "Aman Copot Hardware lan Eject Media" sadurunge nyopot flash drive saka komputer, nyebabake kerusakan partisi. Kerusakan virus utawa malware. Virus utawa malware ngancurake data kritis ing flash drive, saengga data kasebut ora bisa diakses kanthi normal.

Flash drive ora bisa dibukak, njaluk solusi format

Yen data ing flash drive iku penting lan data ora digawe serep, mula proses pembebasan sing bener yaiku: mulihake data saka flash drive, lan banjur ndandani masalah flash drive.

Cathetan: Sadurunge mbalekake data flash drive, aja nindakake operasi chkdsk ing flash drive, amarga asring chkdsk mung bisa ndandani, sing bakal mengaruhi efek pamulihan data.

Kepiye cara mulihake data saka flash drive nalika flash drive ora bisa dibukak lan pituduh bakal diformat? Masalah sing kayane rumit pancen gampang banget. Anggere sampeyan nggunakake piranti lunak pamulihan sing bisa dipercaya, pangguna biasa bisa kanthi gampang ngrampungake masalah data pamulihan flash drive. Ayo priksa proses njupuk data saka flash drive:

Langkah 1: Lebokake flash drive menyang port USB komputer supaya komputer bisa ngerti flash drive, banjur jalanake perangkat lunak pamulihan data DiskGenius ing komputer.
DiskGenius minangka manajemen partisi sing kuat lan piranti lunak pamulihan data kanthi fungsi data sing kuat lan bisa ngatasi masalah kelangan data saka macem-macem piranti panyimpenan.

Langkah 2: Pilih flash drive ing sisih kiwa piranti lunak DiskGenius (ing kene sampeyan kudu milih model flash drive, RD1 + bagean nomer seri), banjur klik tombol "Waras File".
Cathetan: Flash drive ora bisa dibukak lan dijaluk format, nuduhake yen partisi ing flash drive wis rusak. Kerusakan partisi dudu karusakan partisi, mula ora prelu golek partisi sing ilang ing kene.

Langkah 3: Pilih mode pamulihan banjur klik tombol "Start".
Yen sampeyan pengin nglakokake scan jero lengkap saka flash drive, sampeyan kudu mriksa opsi "Recovery Lengkap" lan "Scan Ekstra kanggo Jinis File sing Dikenal" sekaligus, yen sampeyan ngerti jinis sistem file ing flash drive sadurunge dijaluk format, sampeyan bisa ngeklik tombol "Advanced" "Pilihan" kanggo milih jinis sistem file flash drive sadurunge ana masalah, sing bisa nambah efisiensi pamulihan.

Langkah 4: Priksa file lan pilih manawa file kasebut bisa dipulihake kanthi normal.
DiskGenius bakal nyathet file sing ditemokake sajrone pindai lan nganyari asil pindai kanthi nyata. Pangguna bisa pratinjau dokumen sajrone utawa sawise pindai. Kanthi pratinjau file, sampeyan bisa kanthi cepet nemokake file sing pengin dipulihake lan nemtokake manawa file kasebut rusak. Kanthi cara iki, sadurunge pamulihan nyata, sampeyan bisa ngerteni tingkat sukses pamulihan data.

Langkah 5: Metokake dokumen sing dibutuhake. Centhang file sing pengin dipulihake ing asil pindai, banjur klik klik mouse banjur pilih "Salin menyang Folder sing Ditemtokake". Supaya sampeyan bisa milih lokasi kanggo nyimpen data sing wis pulih.

Langkah 6: Priksa data sing wis pulih. Yen sampeyan yakin data wis pulih, sampeyan bisa nggunakake DiskGenius kanggo format flash drive. Sawise format, flash drive bisa dibukak kanthi normal lan nyimpen data.
kanggo nyimpulake

Kaya kasebut ing ndhuwur, yen sampeyan nemoni masalah manawa flash drive ora bisa dibukak lan dijaluk kanggo format, aja gupuh lan aja menehi format flash drive. Umume, yen ora ana kegagalan fisik serius ing flash drive, data ing flash drive bisa dipulihake sebagian utawa rampung. Yen data ing flash drive sukses dipulihake, sampeyan bisa nyoba format flash drive kanggo ndandani partisi sing rusak.

papat

Flash drive ora bisa dibukak, ora rusak, ajari telung cara
Umume, flash drive ora bisa dibukak kanthi klik kaping pindho, umume amarga sistem file flash drive rusak. Dadi, sanajan virus kasebut dibusak, klik kaping pindho isih gagal dibukak, lan kothak dialog kanggo milih mbukak program ditampilake.

Cara sing gampang yaiku: klik-tengen ing ikon flash drive -> Properties -> Piranti -> Start Check -> Priksa kanthi otomatis ndandani kesalahan sistem file -> Mulai, lan ndandani bakal rampung mengko. Kabeh wong bisa nyoba, ha ha. Kayane efektif kanggo hard drive mekanik.

Kajaba iku, yen klik-tengen lambang flash drive, opsi muter-otomatis bakal katon, sing biasane minangka tandha saka virus.

Solusi:
Yen ana masalah karo file Autorun.inf, mbusak atribut lan busak, banjur telusuri file sing dituduhake dening autorun.inf ing registri, lan busak subkey shell sawise ditemokake, banjur sampeyan bisa mbukak D drive. Start-run banjur ketik "regedit" (registrasi), gunakake "Ctrl + F" kanggo nemokake kothak dialog banjur ketik "autorun.inf" kanggo ndeleng subki cangkang, banjur klik-tengen mbusak

1. Yen ana file sing didhelikake kayata autorun.inf ing saben pemisahan, luwih becik urip maneh komputer sawise mbusak.

2. Reset cara bukak ing jinis file (njupuk conto XP)

Bukak Tipe-File-Pilihan Folder Komputer-Piranti Aku, banjur temokake "Drive" utawa "Folder" (sing sampeyan pilih gumantung karo masalah sing sampeyan alami. Yen sampeyan ora bisa mbukak drive kanthi ngeklik kaping pindho, pilih "Drive "banjur pencet Yen sampeyan ora mbukak folder, pilih" Folder "). Klik "Advanced" ing ngisor iki, ing kothak dialog "Sunting File Type", "Anyar", isi "open" ing operasi (iki bisa diisi sak karepe, yen ana "mbukak" lan nuduhake liyane sing ora pati ngerti. file exe, ana Sampeyan bisa uga nuduhake jaran Trojan, pilih "Sunting"), isi explorer.exe ing aplikasi sing digunakake kanggo nindakake operasi kasebut, lan konfirmasi. Banjur bali menyang jendela "Owahi File Type", pilih "open", setel minangka nilai default, lan konfirmasi. Saiki bukak pemisahan utawa folder kanggo ndeleng manawa wis normal maneh?

3. Ukum pendaptaran:
a. Ora bisa klik kaping pindho kanggo mbukak partisi
Start-Run-Enter regedit, temokake [HKEY_CLASSES_ROOT \ Drive \ shell] lan busak kabeh konten ing sangisore cangkang, banjur tutup registri, penet F5 ing keyboard kanggo nyegerake, lan klik kaping pindho partisi kanggo ndeleng.
b. Ora bisa klik kaping pindho kanggo mbukak folder
Start-Run-Enter regedit, temokake [HKEY_CLASSES_ROOT \ Directory \ shell] lan busak kabeh konten ing sangisore cangkang, banjur tutup registri, penet F5 ing keyboard kanggo nyegerake, lan klik kaping pindho partisi kanggo ndeleng
Flash drive bakal mesthi digunakake ing pirang-pirang panggonan. Komputer sing beda-beda duwe virus sing didhelikake. Ora bisa dielehake yen bakal ana akeh masalah. Gunakake cara kasebut kanggo nyoba.

 

Fives

Flash drive minangka salah sawijining alat sing digunakake kanggo mindhah file. Bubar, akeh kanca ngerti yen nggunakake flash drive, dheweke ora bisa mbukak kanthi klik kaping pindho. Akeh kanca sing nganggep flash drive wis rusak. Nyatane, kita mung kudu ati-ati kanggo nemokake masalah. Ayo ndeleng masalah kasebut. Cara ngatasi masalah sing ora bisa dibukak flash drive.

Flash drive minangka salah sawijining alat kantor sing asring digunakake ing saben dinane. Ing proses nggunakake flash drive, kita asring nemoni sawetara kahanan. Contone, nalika komputer dipasang ing flash drive, kita nemokake manawa flash drive ora bisa dibukak lan flash drive ora bisa dibukak. Cara mbukak

·