bliskovnega pogona ni mogoče odpreti, kako obnoviti izgubljene datoteke

65


a

Razlogov, zakaj ni mogoče odpreti bliskovnega pogona, je več. Možne rešitve lahko preizkusimo le eno za drugo. Če pa lahko najdete osnovni vzrok težave, jo boste lažje rešili. Tukaj je nekaj trikov za rešitev težave s ključkom za flash disk, ki se ne odpira, upam, da vam bo pomagal.

Ko je naš računalnik vstavljen v bliskovni pogon, vendar je ugotovljeno, da bliskovnega pogona ni mogoče odpreti, tokrat ne paničarite, bliskovnega pogona ni mogoče odpreti, kako to storiti?
Naučite se, kako rešiti računalnik, ki ne more odpreti bliskovnega pogona.

 1
Z desno tipko miške kliknite bliskovni pogon in kliknite Lastnosti. V pojavnem oknu z lastnostmi kliknite Orodja - Začni preverjati. Najbolj neposreden vzrok za to, da se bliskovni pogon ne odpre, je poškodba datotečnega sistema. Najbolj neposreden vzrok, da se bliskovni disk ne odpre, je poškodba datotečnega sistema. Običajna metoda za to je popravilo diska. Z desno tipko miške kliknite odstranljivi disk in v priročnem meniju izberite "Lastnosti".

2
Nato v oknu, ki se odpre, preklopite na zavihek Orodja, kliknite na gumb "Check Errors Start Checking", označite obe polji v pojavnem oknu in na koncu kliknite gumb "Start". za preverjanje in odpravljanje napak na disku.
Ko je popravilo končano, lahko poskusite odpreti bliskovni disk!

3
Če z zgornjo metodo ne morete odpreti bliskovnega pogona, vam priporočamo, da ga formatirate. Z desno tipko miške kliknite odstranljivi disk in v prikazanem kontekstnem meniju izberite "Format". V oknu "Oblikovanje", ki se odpre, odstranite kljukico iz polja "Hitro oblikovanje" in kliknite gumb "Začni".

4
Če se bliskovni pogon po zgornjih postopkih še vedno ne odpre pravilno, poskusite bliskovni pogon priključiti v druga vrata USB. Prepričajte se tudi, da možnost nastavitev, povezanih z mobilnim pomnilnikom v računalniku, ni onemogočena. Kako preveriti in nastaviti nastavitve: Odprite pogovorno okno "Zaženi" in vnesite ukaz "gpedit.msc", da vstopite v upravitelja skupinskih politik.

5
V oknu Upravitelj skupinskih politik kliknite "Upravljalni modul" → "Sistem" → "Dostop do izmenljivega pomnilnika" in se prepričajte, da je desna stran "Izmenljivega Disks: Deny Read Permissions" in "All Removable Disks: Deny Read Permissions" sta nastavljena na "Not Configured" ali "Disabled". Če ne, dvokliknite ustrezni element, v pojavnem oknu označite možnost "Disabled" in kliknite "OK".

6
Če po zgornji metodi še vedno ne morete odpreti bliskovnega pogona, lahko za popravilo delovanja uporabite le orodje za množično proizvodnjo bliskovnih pogonov. To je tudi najučinkovitejši način za odpravo okvare bliskovnega pogona.

 


Če imate bliskovni pogon, ki ga ne morete odpreti, brez panike, kako lahko odprete bliskovni pogon?
 1, z desno miškino tipko kliknite flash disk, kliknite lastnosti, v pojavnem oknu lastnosti kliknite "orodja" - "začetek preverjanja", v pojavnem oknu preverite disk, preverite vse možnosti in nato kliknite začetek, kot je prikazano na sliki.
 
2, poskusite odpreti bliskovni pogon, da vidite, če še vedno ne morete odpreti, potem naslednjo metodo, pritisnite win + r bližnjice, da odprete okno Run, vnesite gpedit.msc, kot je prikazano: flash drive home

3, v "Urejevalniku lokalnih skupin" pa kliknite "Upravljalni modul - Sistem - Dostop do izmenljivih pomnilnikov", na seznamu na desni strani poiščite "Izmenljivi diski: zavrnite dovoljenje za branje". "in" vsi izmenljivi diski: zavrnite vsa dovoljenja "dva, kot je prikazano: flash drive home

4.
Odprite zgornja dva, spremenite njuno konfiguracijo v "ni konfigurirano" ali "onemogočeno" in kliknite "V redu", kot je prikazano na sliki.
Računalnik ne more odpreti bliskovnega pogona ni pomembno, obstaja veliko rešitev, zgornji dve metodi sta naši skupni metodi, brez pomoči zunanje programske opreme za popravilo in metod reševanja težav z bliskovnim pogonom, ponovno naleteli na bliskovni pogon ne more odpreti, kako to storiti? Poskusite s temi običajnimi metodami.


 Tri: bliskovnega pogona ni mogoče odpreti, kar je razlog za formatiranje
flash disk, mobilni trdi disk, kartica SD in druge naprave za shranjevanje z dvojnim klikom ne morete odpreti, kar zahteva formatiranje, kako to storiti? Na ključku flash so pomembni podatki, ki niso varnostno kopirani, kaj pa če si ga ne upam formatirati? Ne paničarite, ko naletite na to situacijo, tukaj vas učim, kako rešiti flash pogon ne more odpreti hitrega formata zanesljivo metodo.
bliskovnega pogona ne morete odpreti, kar privede do pojava neuspešnega formatiranja

bliskovni disk je zelo priljubljena naprava za shranjevanje podatkov, je kompaktnega videza, velikega prostora za shranjevanje, enostaven za prenašanje, zato je priljubljeno orodje za shranjevanje. V vsakdanji pisarni ali vsakdanjem življenju lahko vidite sliko bliskovnega pogona. Ker se bliskovni pogon pogosto uporablja, uporabniki pogosto naletijo na različne težave, povezane z bliskovnim pogonom, med katerimi je najpogostejša ta, da bliskovnega pogona ni mogoče odpreti in da se prikaže poziv za formatiranje.

Po vstavitvi bliskovnega pogona v vrata USB računalnika lahko vidite črko diska bliskovnega pogona z odprtjem upravitelja datotek, ko uporabnik dvakrat klikne bliskovni pogon in poskuša odpreti bliskovni pogon, vendar bliskovnega pogona ni mogoče odpreti in vidi pojavno okno iz sistema, ki prikazuje "Pred uporabo CD-ja v pogonu K: ga je treba oblikovati. Formatirajte ga ali ne" ali "Disk v pogonu H ni formatiran. Ali ga želite zdaj oblikovati?"

Če kliknete gumb "Format Disk", se prikaže okno za formatiranje, izberite datotečni sistem in nato kliknite V redu, da formatirate bliskovni disk. Vendar pa formatiranje povzroči izgubo podatkov na bliskovnem pogonu. Če so podatki na bliskovnem pogonu pomembni, ga ne formatirajte.

Formatiranje bliskovnega pogona in poziv za težave pri formatiranju lahko povzročijo različni razlogi. Različni uporabniki se srečujejo z različnimi situacijami, zato vzrok ne bo en sam. Tukaj je majhen seznam najpogostejših vzrokov za referenco.

 Slab bliskovni pogon, fizična napaka. Bliskovni pogon je na primer padel, zaradi česar ga ni mogoče normalno uporabljati; ali pa ste kupili posnemovalni bliskovni pogon, katerega kakovost ni ustrezna, poškodovan je pomnilniški čip bliskovnega pogona ali glavni krmilnik. Računalniška vrata USB imajo težave. Vrata USB v nekaterih računalnikih so slabo dvignjena ali premalo napajana, zato bliskovnega pogona in drugih zunanjih naprav ni mogoče normalno uporabljati. V tem primeru lahko poskusite priključiti bliskovni disk na drug računalnik. Težava z gonilnikom. Če je gonilnik računalnika pokvarjen ali prestar, lahko prav tako povzroči to težavo, zato predlagamo posodobitev gonilnika. particija na bliskovnem pogonu je pokvarjena. Razdelek na bliskovnem pogonu je poškodovan, ker niste kliknili možnosti "Varno odstrani strojno opremo in izvrzite medij", preden ste bliskovni pogon odklopili iz računalnika. Virus ali zlonamerna programska oprema je poškodovana. Virus ali zlonamerna programska oprema je poškodovala ključne podatke na pomnilniku flash in onemogočila pravilen dostop do podatkov.

Bliskovni pogon se ne odpre, kar zahteva rešitev za formatiranje

Če so podatki v bliskovnem pogonu pomembni in podatki niso varnostno kopirani, potem je treba uporabiti pravilen postopek osvoboditve: obnovite podatke iz bliskovnega pogona in nato odpravite težavo z bliskovnim pogonom.

Opomba: Pred obnovo podatkov s ključavnico flash ne izvajajte chkdsk na ključavnici, saj bo chkdsk velikokrat le preveč popravil in resno vplival na učinek obnove podatkov.

Kako obnoviti podatke iz bliskovnega pogona, ko bliskovnega pogona ni mogoče odpreti zaradi formatiranja? Problem, ki se zdi zapleten, je pravzaprav zelo preprost. Če uporabljate zanesljivo programsko opremo za obnovitev, lahko običajni uporabniki zlahka rešujejo težave z obnovitvijo podatkov iz bliskovnega pogona. Tukaj je postopek obnovitve podatkov iz bliskovnega pogona skupaj.

Korak 1: Vstavite bliskovni disk v vrata USB računalnika, da računalnik prepozna bliskovni disk, nato pa v računalniku zaženite programsko opremo za obnovitev podatkov DiskGenius.
DiskGenius je zmogljiva programska oprema za upravljanje razdelkov in obnovo podatkov z zmogljivimi funkcijami za podatke, ki lahko rešuje vse vrste težav z izgubo podatkov v napravah za shranjevanje.

Korak 2: Na levi strani programske opreme DiskGenius izberite bliskovni pogon (tukaj morate izbrati model bliskovnega pogona, RD1 + serijsko številko) in nato kliknite na gumb "Recover Files".
Opomba: Bliskovni pogon se ne odpre, če se pozove k formatiranju, kar pomeni, da je particija na bliskovnem pogonu poškodovana. Poškodba particije ni poškodba particije, zato tu ni treba iskati izgubljene particije.

Korak 3: Izberite način obnovitve in kliknite gumb "Začni".
Če želite opraviti popolno poglobljeno pregledovanje bliskovnega pogona, morate potrditi možnosti "Popolno obnovitev" in "Dodatno pregledovanje za znane vrste datotek"; poleg tega, če poznate vrsto datotečnega sistema bliskovnega pogona pred pozivom za formatiranje, lahko kliknete na gumb "Napredne možnosti" in izberete vrsto datotečnega sistema bliskovnega pogona pred težavo, kar lahko izboljšanje učinkovitosti izterjave.

4. korak: Oglejte si datoteke in ugotovite, ali jih je mogoče pravilno obnoviti.
DiskGenius bo med pregledovanjem našel seznam najdenih datotek in v realnem času posodabljal rezultate pregledovanja. Uporabniki si lahko datoteke ogledajo med pregledovanjem ali po njem. S predogledom datotek lahko hitro poiščete datoteke, ki jih želite obnoviti, in ugotovite, ali so poškodovane ali ne. Na ta način lahko pred dejanskim okrevanjem v celoti razumete stopnjo uspešnosti obnovitve podatkov.

5. korak: Odstranite želene datoteke. Preverite datoteke, ki jih želite obnoviti, v rezultatu pregleda, nato kliknite z desno tipko miške in izberite "Kopiraj v določeno mapo". Tako lahko izberete mesto, kamor želite shraniti obnovljene podatke.

6. korak: Preverite obnovljene podatke, če ste prepričani, da so bili obnovljeni vsi podatki, lahko s programom DiskGenius formatirate bliskovni disk. Po formatiranju bliskovnega pogona lahko normalno odprete in shranite podatke.
Povzetek

Če povzamemo, ko naletite na težavo, da bliskovnega pogona ni mogoče odpreti in se pojavi poziv za formatiranje, ne zganjajte panike in ne formatirajte bliskovnega pogona. Na splošno velja, da lahko podatke na bliskovnem pogonu delno ali v celoti obnovite, če ne pride do resne fizične okvare bliskovnega pogona. Ko so podatki na bliskovnem pogonu uspešno obnovljeni, lahko poskusite formatirati bliskovni pogon, da popravite poškodovano particijo.

IV

Bliskovni pogon se ne more odpreti, ni pokvarjen, naučite tri trike, da ga popravite
Običajno se bliskovni pogon ne odpre, ko dvakrat kliknete nanj, večinoma zato, ker je datotečni sistem bliskovnega pogona poškodovan. Tudi če virus odstranite, ga ne morete odpreti z dvoklikom nanj, temveč se prikaže pogovorno okno za izbiro odprtega programa.

Preprost način je: desno kliknite ikono bliskovnega pogona -> Lastnosti -> Orodja -> Začni preverjanje -> preverite možnost Samodejno odpravi napake datotečnega sistema -> Začni in kmalu bo popravilo opravljeno. Vsak lahko poskusi, lol. Zdi se, da deluje tudi pri mehanskih pogonih.

Če z desnim gumbom miške kliknete ikono bliskovnega pogona in se prikaže možnost samodejnega predvajanja, je to običajno znak virusa.

Rešitev.
Datoteka Autorun.inf je problematična, odstranite lastnosti in jo izbrišite, nato v registru poiščite datoteko, na katero kaže autorun.inf, poiščite jo in izbrišite podrazdelek lupina, lahko odprete pogon D. Začetek - Zaženi tip "regedit" (register), s tipkami "Ctrl + F", da se pojavi pogovorno okno za vnos "autorun.inf", lahko vidite podrazdelke lupine, nato pa z desnim klikom - izbrišite

1、Če je v vsaki particiji skrita datoteka, kot je autorun.inf, je bolje, da po njenem izbrisu znova zaženete računalnik.

2、Nastavite metodo odpiranja v vrsti datoteke (kot primer vzemite XP)

Odprite Moj računalnik - Orodja - Možnosti mape - Vrsta datoteke, poiščite "Disk" ali "Mapa" (izberite glede na težavo, s katero se soočate; če pogona ne morete odpreti z dvoklikom, izberite "Pogon", če ne morete odpreti mape, izberite "Mapa"). Na dnu pogovornega okna "Uredi vrsto datoteke" kliknite "Napredno", "Novo" in vnesite dejanje "Odpri " (to lahko prosto izpolnite, če je "odprto" in se nanaša na drugo neznano datoteko .exe, lahko kaže na trojanca, nato izberite "Uredi"), aplikacija, ki se uporablja za izvedbo operacije, izpolnite explorer.exe, OK. Nato se vrnite v okno "Uredi vrsto datoteke", izberite "Odpri", nastavite privzeto vrednost, OK. Zdaj znova odprite particijo ali mapo in preverite, ali se je vrnila v normalno stanje?

3, metoda registra.
a. Za razdelke, ki jih ni mogoče odpreti z dvoklikom
Start - Run - vnesite regedit, poiščite [HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell], da izbrišete vse pod lupino, in nato zaprite register, pritisnite tipkovnico F5 za osvežitev, dvokliknite pregrado in še enkrat poglejte.
b. Za mape, ki jih ni mogoče odpreti z dvoklikom
Start - Run - vnesite regedit, poiščite [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell], da izbrišete vse pod lupino, in nato zaprite register, pritisnite tipkovnico F5 Osvežite, dvakrat kliknite na particijo in znova poglejte.
flash disk vedno dobi veliko mest za uporabo, različni računalniki bodo imeli virusni potencial, neizogibno bo veliko težav, poskusite s temi metodami X Jun.

 

pet

Bliskovni disk je eno od orodij, ki jih uporabljamo za prenašanje datotek. Pred kratkim je veliko prijateljev ugotovilo, da so pri uporabi bliskovnega diska naleteli na situacijo, ko ga niso mogli odpreti z dvojnim klikom. Mnogi prijatelji mislijo, da je njihov bliskovni disk pokvarjen, v resnici pa moramo biti le malo bolj previdni, da ugotovimo, kje je težava, poglejmo skupaj, v čem je težava. Kako rešiti težavo, da bliskovnega pogona ne morete odpreti.

Bliskovni pogon je eno od pisarniških orodij, ki jih pogosto uporabljamo v vsakdanjem življenju, v procesu uporabe bliskovnega pogona pogosto naletimo na nekatere situacije, na primer, ko je naš računalnik vstavljen v bliskovni pogon, vendar je ugotovil, da bliskovnega pogona ni mogoče odpreti, bliskovnega pogona ni mogoče odpreti, kako

·