unitatea flash nu poate fi deschisă, cum să recuperați fișierele pierdute

69


a

Există diverse motive pentru care unitatea flash nu poate fi deschisă. Nu putem decât să încercăm soluțiile posibile, una câte una. Dar dacă puteți găsi cauza principală a problemei, va fi mai ușor să o rezolvați. Iată câteva trucuri pentru a rezolva problema unității flash care nu se deschide, sperăm că vă vor ajuta.

Când computerul nostru este introdus în unitatea flash, dar a constatat că unitatea flash nu poate fi deschisă, de data aceasta vă rugăm să nu intrați în panică, unitatea flash nu poate fi deschisă cum să facă?
Învățați cum să rezolvați problema computerului care nu poate deschide unitatea flash.

 1
Faceți clic dreapta pe unitatea flash și faceți clic pe Properties (Proprietăți). În fereastra de proprietăți pop-up, faceți clic pe Tools (Instrumente) - Start Checking (Începeți verificarea). Cea mai directă cauză a faptului că unitatea flash nu se deschide este corupția sistemului de fișiere. Cea mai directă cauză a faptului că unitatea flash nu se deschide este corupția sistemului de fișiere. Metoda obișnuită pentru aceasta este repararea discului. Faceți clic dreapta pe discul detașabil și selectați "Properties" (Proprietăți) din meniul contextual.

2
Apoi, treceți la fila Tools (Instrumente) în fereastra care se deschide, faceți clic pe butonul "Check Errors Start Checking" (Verificare erori, începe verificarea), bifați ambele căsuțe din fereastra pop-up și, în final, faceți clic pe butonul "Start" (Începeți). pentru a verifica și remedia erorile de disc.
După ce reparația este completă, puteți încerca să deschideți unitatea flash!

3
Atunci când metoda de mai sus nu reușește să deschidă unitatea flash, vă recomandăm să formatați unitatea flash. Faceți clic dreapta pe discul detașabil și selectați "Format" în meniul contextual care apare. În fereastra "Format" care se deschide, debifați caseta "Quick Format" și faceți clic pe butonul "Start".

4
Dacă unitatea flash tot nu se deschide corect după operațiunile de mai sus, încercați să conectați unitatea flash la un alt port USB. De asemenea, asigurați-vă că opțiunea de setări legate de stocarea mobilă a computerului nu este dezactivată. Cum să verificați și să definiți setările: Deschideți caseta de dialog "Run" și introduceți comanda "gpedit.msc" pentru a intra în Group Policy Manager.

5
În fereastra Group Policy Manager, faceți clic pe "Management Module" → "System" → "Removable Storage Access", asigurați-vă că partea dreaptă a "Removable Disks: Deny Read Permissions" și "All Removable Disks: Deny Read Permissions" sunt ambele setate la "Not Configured" sau "Disabled". În caz contrar, faceți dublu clic pe elementul corespunzător, bifați elementul "Disabled" (Dezactivat) în fereastra pop-up și faceți clic pe "OK".

6
Dacă tot nu puteți deschide unitatea flash după metoda de mai sus, puteți utiliza doar instrumentul de producție în masă a unității flash pentru a repara operațiunea. Acesta este, de asemenea, cel mai eficient mod de a rezolva defecțiunea unității flash.

 


Dacă aveți o unitate flash pe care nu o puteți deschide, nu intrați în panică, cum puteți deschide unitatea flash?
 1, faceți clic dreapta cu mouse-ul pe unitatea flash faceți clic pe proprietăți, în fereastra de proprietăți pop-up faceți clic pe "instrumente" - "începe verificarea", în fereastra de verificare a discului pop-up verificați toate opțiunile și apoi faceți clic pe start, așa cum se arată în Figura.
 
2, încercați să deschideți unitatea flash pentru a vedea, dacă tot nu puteți deschide, atunci următoarea metodă, apăsați win + r tastele de prescurtare pentru a deschide fereastra Run, tastați gpedit.msc, așa cum se arată: flash drive home

3, în "Local Group Editor", la rândul său, faceți clic pe "Management Module - System - Removable Storage Access", în lista din dreapta pentru a găsi "Removable disks: deny permission to read". "și" toate discurile detașabile: refuzați toate permisiunile "două, după cum se arată: flash drive home

4.
Deschideți respectiv cele două de mai sus, modificați configurația lor la "not configured" sau "disabled", faceți clic pe "OK", după cum se arată în figura.
Computerul nu poate deschide unitatea flash nu contează, există mai multe soluții, cele două metode de mai sus sunt metodele noastre comune, fără ajutorul software-ului de reparații externe și a metodelor de rezolvare a problemelor cu unitatea flash, din nou a întâlnit unitatea flash nu poate deschide cum să facă? Folosiți aceste metode comune pentru a încerca.


 Trei: unitatea flash nu poate fi deschisă, solicitând motivul pentru formatare
unitate flash, hard disk mobil, card SD și alte dispozitive de stocare dublu-clic nu se poate deschide, solicitând formatul cum să facă? Unitatea flash conține date importante, iar datele nu sunt salvate, așa că ce se întâmplă dacă nu îndrăznesc să o formatez? Nu intrați în panică atunci când vă confruntați cu această situație, aici vă învăț cum să rezolvați unitatea flash nu poate deschide prompt formatul de încredere.
Unitatea flash nu se poate deschide, ceea ce provoacă un fenomen de eșec de formatare

Unitatea flash este un dispozitiv de stocare a datelor foarte popular, are un aspect compact, un spațiu de stocare mare, este ușor de transportat, ceea ce îl face un instrument de stocare popular. Nu contează în biroul de zi cu zi sau în viața de zi cu zi, puteți vedea figura unității flash. Deoarece unitatea flash este utilizată frecvent, utilizatorii vor întâmpina adesea diverse probleme legate de unitatea flash, cea mai frecventă fiind aceea că unitatea flash nu poate fi deschisă și este solicitată să fie formatată.

După ce ați introdus unitatea flash în portul USB al computerului, puteți vedea litera de disc a unității flash prin deschiderea managerului de fișiere, atunci când utilizatorul face dublu clic pe unitatea flash și încearcă să deschidă unitatea flash, dar unitatea flash nu poate fi deschisă și vede o fereastră pop-up de la sistem, care arată "Înainte de a utiliza CD-ul din unitatea K.": trebuie să fie formatată. Formatați-l sau nu" sau "Discul din unitatea H nu este formatat. Vrei să o formatezi acum?"

Dacă faceți clic pe butonul "Format Disk", se va deschide o fereastră de formatare, selectați sistemul de fișiere și apoi faceți clic pe OK pentru a formata unitatea flash. Cu toate acestea, formatarea va duce la pierderea datelor de pe unitatea flash. Dacă datele de pe unitatea flash sunt importante, nu formatați-o.

Formatarea unității flash și solicitarea de probleme de formatare pot fi cauzate de diverse motive. Utilizatorii diferiți se confruntă cu situații diferite, prin urmare, cauza nu va fi una singură. Iată o mică listă a unor cauze comune, pentru referință.

 Unitate flash defectă, defecțiune fizică. De exemplu, unitatea flash a fost scăpată, ceea ce face ca unitatea flash să nu poată fi utilizată în mod normal; sau ați cumpărat o unitate flash copiată, calitatea nu este calificată, cipul de memorie al unității flash sau controlul principal a fost deteriorat. Portul USB al computerului are probleme. Portul USB al unor computere este slab alimentat sau subalimentat, ceea ce va face ca unitatea flash și alte dispozitive externe să nu poată fi utilizate în mod normal. În acest caz, puteți încerca să conectați unitatea flash la un alt computer. Problemă cu șoferul. Dacă driverul computerului este corupt sau prea vechi, poate cauza această problemă, vă sugerăm să îl actualizați. partiția de pe unitatea flash este coruptă. Partiția de pe unitatea flash este coruptă deoarece nu ați făcut clic pe "Safely remove hardware and eject media" (Scoateți în siguranță hardware și ejectați suportul) înainte de a deconecta unitatea flash de la computer. Virus sau malware corupt. Un virus sau un program malware a corupt datele esențiale de pe unitatea flash, făcând imposibilă accesarea corectă a datelor.

Unitatea flash nu se va deschide, solicitând o soluție de formatare

Dacă datele de pe unitatea flash sunt importante și nu este făcută o copie de rezervă a datelor, atunci procesul corect de eliberare ar trebui să fie: recuperarea datelor de pe unitatea flash și apoi remedierea problemei unității flash.

Notă: Înainte de recuperarea datelor de pe unitatea flash, nu faceți chkdsk pe unitatea flash, deoarece de multe ori chkdsk va repara doar peste reparații și va afecta grav efectul de recuperare a datelor.

Cum de a recupera datele de pe unitatea flash atunci când unitatea flash nu poate fi deschis prompting formatare? Ceea ce pare a fi o problemă complicată este, de fapt, foarte simplu. Atâta timp cât folosiți un software de recuperare fiabil, utilizatorii obișnuiți se pot ocupa cu ușurință de problema recuperării datelor de pe unitatea flash. Aici este procesul de recuperare a datelor de pe unitatea flash împreună.

Pasul 1: Introduceți unitatea flash în portul USB al computerului, astfel încât computerul să poată recunoaște unitatea flash, apoi rulați software-ul de recuperare a datelor DiskGenius în computer.
DiskGenius este un software puternic de gestionare a partițiilor și de recuperare a datelor, cu caracteristici puternice de date care poate rezolva toate tipurile de probleme legate de pierderea datelor de pe dispozitivele de stocare.

Pasul 2: Selectați unitatea flash în partea stângă a software-ului DiskGenius (aici trebuie să selectați modelul unității flash, RD1+numărul de serie), apoi faceți clic pe butonul "Recover Files".
Notă: Unitatea flash nu se va deschide la solicitarea de formatare, ceea ce înseamnă că partiția de pe unitatea flash este coruptă. O partiție coruptă nu este o partiție deteriorată, deci nu trebuie să căutați partiția pierdută aici.

Pasul 3: Selectați modul de recuperare și faceți clic pe butonul "Start".
Dacă doriți să efectuați o scanare profundă completă a unității flash, trebuie să bifați atât opțiunea "Complete recovery" (Recuperare completă), cât și "Additional scan for known file types" (Scanare suplimentară pentru tipurile de fișiere cunoscute); în plus, dacă cunoașteți tipul de sistem de fișiere al unității flash înainte de a solicita formatarea, puteți face clic pe butonul "Advanced options" (Opțiuni avansate) pentru a selecta tipul de sistem de fișiere al unității flash înainte de problemă, care poate să îmbunătățească eficiența recuperării.

Pasul 4: Previzualizați fișierele pentru a determina dacă acestea pot fi recuperate în mod corespunzător.
DiskGenius va lista fișierele găsite în timpul scanării și va actualiza rezultatele scanării în timp real. Utilizatorii pot previzualiza fișierele în timpul sau după scanare. Prin previzualizarea fișierelor, puteți găsi rapid fișierele pe care doriți să le recuperați și puteți determina dacă acestea sunt sau nu corupte. În acest fel, puteți înțelege pe deplin rata de succes a recuperării datelor înainte de recuperarea efectivă.

Pasul 5: Scoateți fișierele dorite. Verificați fișierele pe care doriți să le recuperați în rezultatul scanării, apoi faceți clic dreapta cu mouse-ul și selectați "Copy to specified folder". În acest fel, puteți alege o locație în care să salvați datele recuperate.

Pasul 6: Verificați datele recuperate, dacă sunteți sigur că toate datele au fost recuperate, puteți formata unitatea flash folosind DiskGenius. După formatarea unității flash, puteți deschide și stoca datele în mod normal.
Rezumat

În concluzie, atunci când vă confruntați cu problema că unitatea flash nu poate fi deschisă și vi se solicită să formatați, nu intrați în panică și nu formatați unitatea flash. În general, atâta timp cât unitatea flash nu prezintă defecțiuni fizice grave, datele din unitatea flash pot fi recuperate parțial sau complet. Când datele de pe unitatea flash sunt recuperate cu succes, puteți încerca să formatați unitatea flash pentru a repara partiția deteriorată.

IV

Unitatea flash nu se poate deschide nu este ruptă, vă învață trei trucuri pentru a o repara
De obicei, unitatea flash nu se deschide atunci când faceți dublu clic pe ea, mai ales pentru că sistemul de fișiere al unității flash este corupt. Deci, chiar dacă eliminați virusul, tot nu îl puteți deschide făcând dublu clic pe el, iar acesta afișează o casetă de dialog pentru a selecta programul deschis.

Cea mai simplă metodă este: faceți clic dreapta pe pictograma unității flash -> Proprietăți -> Instrumente -> Start Checking -> bifați Repararea automată a erorilor de sistem de fișiere -> Start și, în curând, reparația este gata. Toată lumea poate încerca, lol. Se pare că funcționează și pentru acționările mecanice.

De asemenea, dacă faceți clic dreapta pe pictograma unității flash și apare opțiunea de redare automată, aceasta este, de obicei, un semn de virus.

Soluție.
Fișierul Autorun.inf este problematic, eliminați proprietățile și ștergeți-l, apoi căutați fișierul indicat de autorun.inf în registru, găsiți-l și ștergeți sub-secțiunea shell, puteți deschide unitatea D. Start - Executare tastați "regedit" (registru), cu tastele "Ctrl + F" pentru a apărea pentru a găsi caseta de dialog pentru a introduce "autorun.inf" puteți vedea sub-secțiunile shell, și apoi faceți clic dreapta - ștergeți

1、În cazul în care există un fișier ascuns, cum ar fi autorun.inf, în fiecare partiție, este mai bine să reporniți computerul după ce l-ați eliminat.

2、Reinițializați metoda de deschidere în tipul de fișier (luați XP ca exemplu)

Deschideți Computerul meu - Instrumente - Opțiuni dosar - Tip fișier, găsiți "Drive" sau "Folder" (alegeți care dintre ele în funcție de problema cu care vă confruntați, dacă nu puteți deschide unitatea cu dublu clic, alegeți "Drive", dacă nu puteți deschide dosarul, alegeți "Folder"). Faceți clic pe "Advanced" în partea de jos, "New" în caseta de dialog "Edit File Type" și completați acțiunea "open". " (acesta este liber de completat, dacă există "open" și se referă la alt fișier .exe nefamiliar, poate indica un troian, apoi selectați "Edit"), aplicația folosită pentru a efectua operațiunea completați explorer.exe, OK. Apoi reveniți la fereastra "Edit File Type", selectați "open", setați valoarea implicită, OK. Acum deschideți din nou partiția sau dosarul pentru a vedea dacă a revenit la normal?

3, metoda de înregistrare.
a. Pentru partițiile care nu pot fi deschise prin dublu clic
Start - Executare - introduceți regedit, găsiți [HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell] pentru a șterge toate sub shell, apoi închideți registrul, apăsați tastatura F5 pentru a reîmprospăta, faceți dublu clic pe partiție și priviți din nou.
b. Pentru folderele care nu pot fi deschise prin dublu clic
Start - Executare - introduceți regedit, găsiți [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell] pentru a șterge tot ce se află sub shell, apoi închideți registrul, apăsați tastatura F5. Actualizați, faceți dublu clic pe partiție și căutați din nou
unitatea flash obține întotdeauna o mulțime de locuri pentru a utiliza, diferite computere vor avea potențialul de viruși, în mod inevitabil, vor exista o mulțime de probleme, încercați cu aceste metode de X Jun.

 

cinci

Unitatea flash este unul dintre instrumentele pe care le folosim pentru a muta fișiere. Recent, mulți prieteni au constatat că, atunci când folosesc unitatea flash, s-au confruntat cu o situație în care nu au putut să o deschidă prin dublu clic. Mulți prieteni cred că unitatea lor flash este stricată, de fapt, trebuie doar să fim puțin mai atenți pentru a afla unde se află problema, haideți să aruncăm o privire împreună, care este problema. Cum se rezolvă problema unității flash nu se poate deschide.

Unitatea flash este unul dintre instrumentele de birou pe care le folosim adesea în viața noastră de zi cu zi, în procesul de utilizare a unității flash, ne întâlnim adesea unele situații, de exemplu, atunci când computerul nostru este introdus în unitatea flash, dar a constatat că unitatea flash nu poate fi deschisă, unitatea flash nu poate deschide modul în care

·