flash-asema ei voi avata, miten palauttaa menetetyt tiedostot

67


a

On useita syitä, miksi muistitikkua ei voi avata. Voimme vain kokeilla mahdollisia ratkaisuja yksi kerrallaan. Mutta jos löydät ongelman perimmäisen syyn, on helpompi ratkaista ongelma. Tässä on muutamia temppuja, joilla voit ratkaista ongelman, että muistitikku ei avaudu, toivottavasti se auttaa sinua.

Kun tietokoneemme on asetettu flash-asema, mutta totesi, että flash-asema ei voi avata, tällä kertaa älä panikoi, flash-asema ei voi avata miten tehdä?
Opettaa, miten ratkaista tietokone ei voi avata flash-asemaa.

 1
Napsauta hiiren kakkospainikkeella muistitikkua ja valitse Ominaisuudet. Napsauta avautuvassa ominaisuusikkunassa Työkalut - Käynnistä tarkistus. Välittömin syy siihen, että muistitikku ei avaudu, on tiedostojärjestelmän vioittuminen. Suorin syy siihen, että muistitikku ei aukea, on tiedostojärjestelmän vioittuminen. Yleinen tapa tähän on korjata levy. Napsauta hiiren kakkospainikkeella siirrettävää levyä ja valitse ponnahdusvalikosta "Ominaisuudet".

2
Siirry seuraavaksi avautuvassa ikkunassa Työkalut-välilehdelle, napsauta "Tarkista virheet Aloita tarkistus" -painiketta, ruksaa ponnahdusikkunan molemmat ruudut ja napsauta lopuksi "Käynnistä" -painiketta. tarkistaa ja korjata levyvirheet.
Kun korjaus on valmis, voit yrittää avata muistitikun!

3
Jos muistitikku ei avaudu edellä mainitulla menetelmällä, suosittelemme muistitikun alustamista. Napsauta hiiren kakkospainikkeella siirrettävää levyä ja valitse avautuvasta kontekstivalikosta "Format". Poista avautuvassa "Format"-ikkunassa valintaruutu "Quick Format" ja napsauta "Start"-painiketta.

4
Jos muistitikku ei vieläkään avaudu kunnolla edellä mainittujen toimenpiteiden jälkeen, yritä liittää muistitikku toiseen USB-porttiin. Varmista myös, että tietokoneen mobiilitallennukseen liittyviä asetuksia ei ole poistettu käytöstä. Asetusten tarkistaminen ja määrittäminen: Avaa "Suorita"-valintaikkuna ja kirjoita komento "gpedit.msc" päästäksesi ryhmäkäytäntöjen hallintaan.

5
Napsauta Ryhmäkäytäntöjen hallinta -ikkunassa "Hallintamoduuli" → "Järjestelmä" → "Siirrettävien tallennusvälineiden käyttö", varmista, että "Siirrettävien Levyt: Kiellä lukuoikeudet" ja "Kaikki siirrettävät levyt: Kiellä lukuoikeudet" ovat molemmat asetettu arvoihin "Ei määritetty" tai "Ei käytössä". Jos näin ei ole, kaksoisnapsauta vastaavaa kohdetta, merkitse ponnahdusikkunassa kohta "Ei käytössä" ja napsauta "OK".

6
Jos et vieläkään pysty avaamaan muistitikkua edellä kuvatun menetelmän jälkeen, voit vain käyttää muistitikun massatuotantotyökalua toiminnan korjaamiseen. Tämä on myös tehokkain tapa ratkaista muistitikun vika.

 


Jos sinulla on muistitikku, jota et voi avata, älä hätäänny, miten voit avata muistitikun?
 1, hiiren oikealla hiiren napsauttamalla flash-asema napsauta ominaisuuksia, pop-up ominaisuuksien ikkunassa napsauta "työkalut" - "käynnistä tarkistaminen", pop-up tarkista levy ikkuna tarkista kaikki vaihtoehdot, ja napsauta sitten Käynnistä, kuten kuvassa näkyy.
 
2, yritä avata flash-asema nähdä, jos et vieläkään voi avata, niin seuraava menetelmä, paina win + r pikanäppäimet avaa Suorita-ikkuna, kirjoita gpedit.msc, kuten näytetään: flash-asema kotiin

3, "Local Group Editor" puolestaan napsauta "Management Module - System - Removable Storage Access", luettelossa oikealla löytää "Removable levyt: kieltää lupa lukea". "ja" kaikki siirrettävät levyt: kiellä kaikki oikeudet "kaksi, kuten kuvassa: flash-asema koti".

4.
Avaa kaksi edellä mainittua vaihtoehtoa, muuta niiden kokoonpano "ei määritetty" tai "poistettu käytöstä" ja napsauta "OK", kuten kuvassa näkyy.
Tietokone ei voi avata flash-asema ei ole väliä, on olemassa monia ratkaisuja, edellä mainitut kaksi menetelmää ovat meidän yhteisiä menetelmiä, ilman apua ulkoisen korjausohjelmiston ja flash-asema ongelmanratkaisumenetelmiä, jälleen kohdannut flash-asema ei voi avata miten tehdä? Käytä näitä yleisiä menetelmiä kokeillaksesi sitä.


 Kolme: muistitikkua ei voi avata, ja se pyytää muotoilusyitä.
flash-asema, mobiili kiintolevy, SD-kortti ja muut tallennuslaitteet kaksoisnapsauttamalla ei voi avata, kehottaen muotoilua miten tehdä? Muistitikulla on tärkeitä tietoja, eikä niistä ole varmuuskopioita, joten mitä jos en uskalla alustaa sitä? Älä panikoi, kun kohtaat tämän tilanteen, tässä opetan sinulle, miten ratkaista flash-asema ei voi avata prompt muoto luotettava menetelmä.
flash-asema ei voi avautua, jolloin formatointi epäonnistuu ilmiö

muistitikku on erittäin suosittu tietojen tallennuslaite, se on pienikokoinen, suuri tallennustila, helppo kuljettaa, mikä tekee siitä suositun tallennusvälineen. Ei ole väliä päivittäisessä toimistossa tai jokapäiväisessä elämässä, voit nähdä muistitikun kuva. Koska muistitikkua käytetään usein, käyttäjät kohtaavat usein erilaisia muistitikkuun liittyviä ongelmia, joista yleisin on se, että muistitikkua ei voi avata ja että sitä pyydetään alustamaan.

Kun flash-asema on asetettu tietokoneen USB-porttiin, voit nähdä flash-aseman levykirjaimen avaamalla tiedostonhallinnan, kun käyttäjä kaksoisnapsauttaa flash-asemaa ja yrittää avata flash-aseman, mutta flash-asemaa ei voi avata ja näkee järjestelmän ponnahdusikkunan, jossa näkyy "Ennen CD-levyn käyttöä asemassa K.": se on muotoiltava. Format it or not" tai "Aseman H levyä ei ole alustettu. Haluatko muotoilla sen nyt?"

Jos napsautat "Format Disk" -painiketta, avautuu muotoiluikkuna, valitse tiedostojärjestelmä ja muotoile muistitikku napsauttamalla OK. Muotoilu aiheuttaa kuitenkin muistitikun tietojen häviämisen. Jos muistitikun tiedot ovat tärkeitä, älä alustaa sitä.

Muistitikun alustaminen ja alustamisongelmien kehotus voivat johtua useista syistä. Eri käyttäjät kohtaavat erilaisia tilanteita, joten syy ei ole yksi. Tässä on pieni luettelo yleisimmistä syistä.

 Huono muistitikku, fyysinen vika. Esimerkiksi flash-asema on pudonnut, jolloin flash-asemaa ei voi käyttää normaalisti; tai ostanut kopioitu flash-asema, laatu ei ole pätevä, flash-aseman muistisiru tai pääohjaus on vaurioitunut. Tietokoneen USB-portissa on ongelmia. Joidenkin tietokoneiden USB-portti on huonosti nostettu tai alivirtainen, mikä aiheuttaa sen, että muistitikkua ja muita ulkoisia laitteita ei voi käyttää normaalisti. Tässä tapauksessa voit yrittää liittää muistitikun toiseen tietokoneeseen. Ajuriongelma. Jos tietokoneen ajuri on vioittunut tai liian vanha, se voi myös aiheuttaa tämän ongelman, suosittelemme ajurin päivittämistä. osio muistitikulla on vioittunut. Muistitikun osio on vioittunut, koska et napsauttanut "Poista laitteisto turvallisesti ja poista tietoväline" -painiketta, ennen kuin irrotit muistitikun tietokoneesta. Virus tai haittaohjelma korruptoitunut. Virus tai haittaohjelma on vioittanut muistitikun kriittiset tiedot, joten tietoja ei voi käyttää kunnolla.

Muistitikku ei avaudu, ja se vaatii muotoiluratkaisua.

Jos muistitikun tiedot ovat tärkeitä ja tietoja ei ole varmuuskopioitu, oikea vapautusprosessi olisi oltava: palauta tiedot muistitikusta ja korjaa sitten muistitikkuongelma.

Huomautus: Ennen muistitikun tietojen hyödyntämistä, älä chkdsk muistitikun, koska monesti chkdsk vain yli korjaus ja vaikuttaa vakavasti tietojen hyödyntämistä vaikutus.

Miten palauttaa tietoja flash-asemalta, kun flash-asemaa ei voi avata, kun se pyytää alustamista? Monimutkaiselta vaikuttava ongelma on itse asiassa hyvin yksinkertainen. Niin kauan kuin käytät luotettavaa palautusohjelmistoa, tavalliset käyttäjät voivat helposti käsitellä muistitikun palautustietojen ongelmaa. Tässä on prosessi tietojen palauttaminen muistitikulta yhdessä.

Vaihe 1: Aseta muistitikku tietokoneen USB-porttiin niin, että tietokone tunnistaa muistitikun, ja suorita sitten tietojen palautusohjelma DiskGenius tietokoneessa.
DiskGenius on tehokas osioiden hallinta- ja tietojen palautusohjelmisto, jossa on tehokkaat dataominaisuudet, joilla voidaan käsitellä kaikenlaisia tallennuslaitteen tietojen menetysongelmia.

Vaihe 2: Valitse muistitikku DiskGenius -ohjelmiston vasemmalla puolella (tässä sinun on valittava muistitikun malli, RD1 + sarjanumero-osa) ja napsauta sitten "Palauta tiedostot" -painiketta.
Huomautus: Muistitikku ei avaudu alustuksen yhteydessä, mikä tarkoittaa, että muistitikun osio on vioittunut. Osioiden vioittuminen ei ole osioiden vioittumista, joten täällä ei tarvitse etsiä kadonnutta osiota.

Vaihe 3: Valitse palautustila ja napsauta "Käynnistä"-painiketta.
Jos haluat tehdä flash-aseman täydellisen syväskannauksen, sinun on valittava sekä "Täydellinen palautus" että "Tunnettujen tiedostotyyppien lisäskannaus" -vaihtoehdot; lisäksi, jos tiedät flash-aseman tiedostojärjestelmän tyypin ennen alustuksen kehotusta, voit napsauttaa "Lisäasetukset"-painiketta valitaksesi flash-aseman tiedostojärjestelmän tyypin ennen ongelmaa, joka voi olla parantaa talteenoton tehokkuutta.

Vaihe 4: Esikatsele tiedostot selvittääksesi, voidaanko ne palauttaa kunnolla.
DiskGenius listaa tarkistuksen aikana löydetyt tiedostot ja päivittää tarkistustulokset reaaliajassa. Käyttäjät voivat esikatsella tiedostoja skannauksen aikana tai sen jälkeen. Tiedostojen esikatselun avulla voit nopeasti löytää tiedostot, jotka haluat palauttaa, ja määrittää, ovatko ne vioittuneet vai eivät. Näin voit täysin ymmärtää tietojen palautuksen onnistumisasteen ennen varsinaista palautusta.

Vaihe 5: Ota halutut tiedostot ulos. Tarkista tiedostot, jotka haluat palauttaa skannaustuloksesta, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Kopioi määritettyyn kansioon". Näin voit valita sijainnin, johon tallennat palautetut tiedot.

Vaihe 6: Tarkista talteen saadut tiedot, jos olet varma, että kaikki tiedot on saatu talteen, voit alustaa muistitikun DiskGeniuksen avulla. Muistitikun alustamisen jälkeen voit avata ja tallentaa tiedot normaalisti.
Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että kun kohtaat ongelman, että muistitikkua ei voi avata ja että sinua kehotetaan alustamaan se, älä hätäänny, äläkä alustakaan muistitikkua. Yleisesti ottaen, kunhan muistitikun fyysinen vika ei ole vakava, muistitikun tiedot voidaan palauttaa osittain tai kokonaan. Kun muistitikun tiedot on onnistuneesti palautettu, voit yrittää alustaa muistitikun korjataksesi vaurioituneen osion.

IV

Flash-asema ei voi avata ei ole rikki, opettaa sinulle kolme temppuja korjata se
Yleensä muistitikku ei avaudu, kun kaksoisnapsautat sitä, useimmiten siksi, että muistitikun tiedostojärjestelmä on vioittunut. Vaikka siis poistaisit viruksen, et voi silti avata sitä kaksoisnapsauttamalla sitä, ja näyttöön tulee valintaikkuna, jossa avataan ohjelma.

Helppo tapa on: napsauta hiiren kakkospainikkeella muistitikun kuvaketta -> Ominaisuudet -> Työkalut -> Käynnistä tarkistus -> tarkista kohta Korjaa tiedostojärjestelmän virheet automaattisesti -> Käynnistä, ja pian korjaus on valmis. Jokainen voi kokeilla sitä, lol. Näyttää toimivan myös mekaanisissa taajuusmuuttajissa.

Jos napsautat hiiren oikealla painikkeella muistitikun kuvaketta ja automaattinen toisto -vaihtoehto tulee näkyviin, se on yleensä merkki viruksesta.

Ratkaisu.
Tiedosto Autorun.inf on ongelmallinen, poista ominaisuudet ja poista se, etsi sitten rekisteristä autorun.inf:n osoittama tiedosto, etsi se ja poista alaosa shell, voit avata D-aseman. Käynnistä - Suorita tyyppi "regedit" (rekisteri), "Ctrl + F" -näppäimet näkyvät löytääkseen valintaikkunan, jossa voit syöttää "autorun.inf", näet kuoren alajaksot ja napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella - poista.

1、Jos kussakin osiossa on piilotettu tiedosto, kuten autorun.inf, on parempi käynnistää tietokone uudelleen sen poistamisen jälkeen.

2、Nollaa tiedostotyypin avausmenetelmä (ota XP esimerkkinä).

Avaa Oma tietokone - Työkalut - Kansioasetukset - Tiedostotyyppi, etsi "Drive" tai "Drive". "Kansio" (valitse se ongelman mukaan, jos et voi avata asemaa kaksoisnapsauttamalla, valitse "Asema", jos et voi avata kansiota, valitse "Kansio"). Napsauta alareunassa "Advanced", "New" "Edit File Type" -valintaikkunassa ja täytä toiminto "open". " (tämä on vapaasti täytettävissä, jos on "avoin" ja viittaa muihin tuntemattomiin .exe-tiedostoihin, se voi viitata troijalaiseen, valitse sitten "Muokkaa"), sovellus, jota käytetään toimenpiteen suorittamiseen, täytä seuraavat tiedot explorer.exe, OK. Palaa sitten "Muokkaa tiedostotyyppiä" -ikkunaan, valitse "avaa", aseta oletusarvo, OK. Avaa nyt osio tai kansio uudelleen nähdäksesi, onko se palannut normaaliksi?

3, rekisterimenetelmä.
a. Jos osioita ei voi avata kaksoisklikkaamalla
Käynnistä - Suorita - kirjoita regedit, löydä [HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell] poistaa kaikki kuoren alla, ja sulje rekisteri, paina näppäimistö F5 päivittää, kaksoisnapsauta osio ja katso uudelleen.
b. Kansioita, joita ei voi avata kaksoisnapsauttamalla
Käynnistä - Suorita - kirjoita regedit, etsi [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell] poistaaksesi kaikki kuoren alta ja sulje rekisteri, paina näppäimistöä F5. Päivitä, kaksoisnapsauta osiota ja katso uudelleen.
muistitikku aina saada paljon paikkoja käyttää, eri tietokoneilla on viruspotentiaali, väistämättä tulee olemaan paljon ongelmia, kokeile sitä näillä menetelmillä X Jun.

 

viisi

Muistitikku on yksi väline, jota käytämme tiedostojen siirtämiseen. Äskettäin monet ystävät huomasivat, että kun he käyttivät muistitikkua, he törmäsivät tilanteeseen, jossa he eivät voineet avata sitä kaksoisnapsauttamalla. Monet ystävät luulevat, että heidän muistitikkunsa on rikki, itse asiassa meidän on vain oltava hieman varovaisempia selvittääksemme, missä ongelma on, katsotaan yhdessä, mikä on ongelma. Miten ratkaista flash-asema ei voi avata ongelmaa.

Muistitikku on yksi toimistotyökaluista, joita käytämme usein jokapäiväisessä elämässämme, kun käytämme muistitikkua, kohtaamme usein joitain tilanteita, esimerkiksi kun tietokoneemme asetetaan muistitikkuun, mutta havaitsimme, että muistitikkua ei voida avata, muistitikku ei voi avata miten?

·