η μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει, πώς να ανακτήσετε τα χαμένα αρχεία

35 2021-05-02 12:53


 


a

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει. Μπορούμε μόνο να δοκιμάσουμε τις πιθανές λύσεις μία προς μία. Αλλά αν μπορέσετε να βρείτε τη βασική αιτία του προβλήματος, θα είναι ευκολότερο να λύσετε το πρόβλημα. Ακολουθούν μερικά κόλπα για την επίλυση του προβλήματος της μονάδας flash που δεν ανοίγει, ελπίζω να σας βοηθήσουν.

Όταν ο υπολογιστής μας εισάγεται στη μονάδα flash, αλλά διαπιστώθηκε ότι η μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει, αυτή τη φορά παρακαλώ μην πανικοβάλλεστε, η μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει πώς να το κάνετε;
Σας διδάσκει πώς να λύσετε τον υπολογιστή δεν μπορεί να ανοίξει τη μονάδα flash.

 1
Κάντε δεξί κλικ στη μονάδα flash και κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες. Στο αναδυόμενο παράθυρο ιδιοτήτων, κάντε κλικ στην επιλογή Εργαλεία - Έναρξη ελέγχου. Η πιο άμεση αιτία που δεν ανοίγει η μονάδα flash είναι η καταστροφή του συστήματος αρχείων. Η πιο άμεση αιτία που δεν ανοίγει η μονάδα flash είναι η καταστροφή του συστήματος αρχείων. Η συνήθης μέθοδος για αυτό είναι η επισκευή του δίσκου. Κάντε δεξί κλικ στον αφαιρούμενο δίσκο και επιλέξτε "Ιδιότητες" από το αναδυόμενο μενού περιβάλλοντος.

2
Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Εργαλεία στο παράθυρο που ανοίγει, κάντε κλικ στο κουμπί "Έλεγχος σφαλμάτων Έναρξη ελέγχου", τσεκάρετε και τα δύο κουτάκια στο αναδυόμενο παράθυρο και τέλος κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη". για να ελέγξετε και να διορθώσετε τα σφάλματα του δίσκου.
Μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή, μπορείτε να προσπαθήσετε να ανοίξετε τη μονάδα flash!

3
Όταν η παραπάνω μέθοδος αποτυγχάνει να ανοίξει τη μονάδα flash, σας συνιστούμε να διαμορφώσετε τη μονάδα flash. Κάντε δεξί κλικ στον αφαιρούμενο δίσκο και επιλέξτε "Format" (Μορφοποίηση) στο μενού περιβάλλοντος που εμφανίζεται. Στο παράθυρο "Μορφοποίηση" που ανοίγει, καταργήστε την επιλογή του πλαισίου "Γρήγορη μορφοποίηση" και κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη".

4
Αν η μονάδα flash εξακολουθεί να μην ανοίγει σωστά μετά τις παραπάνω ενέργειες, δοκιμάστε να συνδέσετε τη μονάδα flash σε μια άλλη θύρα USB. Βεβαιωθείτε επίσης ότι η επιλογή των ρυθμίσεων που σχετίζονται με την αποθήκευση κινητής τηλεφωνίας του υπολογιστή δεν είναι απενεργοποιημένη. Πώς να ελέγξετε και να ορίσετε τις ρυθμίσεις: Ανοίξτε το παράθυρο διαλόγου "Εκτέλεση" και εισαγάγετε την εντολή "gpedit.msc" για να εισέλθετε στη Διαχείριση πολιτικής ομάδας.

5
Στο παράθυρο Διαχείριση πολιτικής ομάδας, κάντε κλικ στο "Μονάδα διαχείρισης" → "Σύστημα" → "Πρόσβαση σε αφαιρούμενο αποθηκευτικό χώρο", βεβαιωθείτε ότι η δεξιά πλευρά του "Removable Disks: Deny Read Permissions" και "All Removable Disks: Deny Read Permissions" είναι και οι δύο ρυθμισμένες σε "Not Configured" ή "Disabled". Εάν όχι, κάντε διπλό κλικ στο αντίστοιχο στοιχείο, τσεκάρετε το στοιχείο "Απενεργοποιημένο" στο αναδυόμενο παράθυρο και κάντε κλικ στο "OK".

6
Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να ανοίξετε τη μονάδα flash μετά την παραπάνω μέθοδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το εργαλείο μαζικής παραγωγής μονάδων flash για να επιδιορθώσετε τη λειτουργία. Αυτός είναι επίσης ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την επίλυση της βλάβης της μονάδας flash.

 


Αν έχετε μια μονάδα flash που δεν μπορείτε να ανοίξετε, μην πανικοβάλλεστε, πώς μπορείτε να ανοίξετε τη μονάδα flash;
 1, το δεξί κλικ του ποντικιού flash drive κάντε κλικ στις ιδιότητες, στο αναδυόμενο παράθυρο ιδιοτήτων κάντε κλικ στο "εργαλεία" - "έναρξη ελέγχου", στο αναδυόμενο παράθυρο ελέγχου δίσκου ελέγξτε όλες τις επιλογές και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην έναρξη, όπως φαίνεται στην εικόνα.
 
2, προσπαθήστε να ανοίξετε τη μονάδα flash για να δείτε, αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να ανοίξετε, τότε η ακόλουθη μέθοδος, πατήστε τα πλήκτρα συντόμευσης win + r για να ανοίξετε το παράθυρο Εκτέλεση, πληκτρολογήστε gpedit.msc, όπως φαίνεται: flash drive home

3, στον "Επεξεργαστή τοπικών ομάδων" κάντε με τη σειρά σας κλικ στην επιλογή "Μονάδα διαχείρισης - Σύστημα - Πρόσβαση σε αφαιρούμενους αποθηκευτικούς χώρους", στη λίστα στα δεξιά για να βρείτε την επιλογή "Αφαιρούμενοι δίσκοι: άρνηση δικαιώματος ανάγνωσης". "και" όλοι οι αφαιρούμενοι δίσκοι: άρνηση όλων των δικαιωμάτων "δύο, όπως φαίνεται: flash drive home

4.
Ανοίξτε τα δύο παραπάνω αντίστοιχα, αλλάξτε τη διαμόρφωσή τους σε "μη διαμορφωμένη" ή "απενεργοποιημένη", κάντε κλικ στο "OK", όπως φαίνεται στην Εικόνα.
Ο υπολογιστής δεν μπορεί να ανοίξει τη μονάδα flash δεν έχει σημασία, υπάρχουν πολλές λύσεις, οι παραπάνω δύο μέθοδοι είναι οι κοινές μας μέθοδοι, χωρίς τη βοήθεια του εξωτερικού λογισμικού επισκευής και των μεθόδων επίλυσης προβλημάτων της μονάδας flash, και πάλι αντιμετωπίζεται η μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει πώς να το κάνει; Χρησιμοποιήστε αυτές τις κοινές μεθόδους για να το δοκιμάσετε.


 Τρία: η μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει, ζητώντας λόγους μορφοποίησης
μονάδα flash, κινητό σκληρό δίσκο, κάρτα SD και άλλες συσκευές αποθήκευσης διπλό κλικ δεν μπορεί να ανοίξει, ζητώντας τη μορφή πώς να κάνει; Το φλασάκι περιέχει σημαντικά δεδομένα και τα δεδομένα δεν έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας, οπότε τι γίνεται αν δεν τολμήσω να το μορφοποιήσω; Μην πανικοβάλλεστε όταν αντιμετωπίζετε αυτή την κατάσταση, εδώ σας διδάσκω πώς να λύσετε τη μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει prompt μορφή αξιόπιστη μέθοδο.
η μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει, προκαλώντας φαινόμενο αποτυχίας μορφοποίησης

Η μονάδα flash είναι μια πολύ δημοφιλής συσκευή αποθήκευσης δεδομένων, έχει συμπαγή εμφάνιση, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, εύκολη μεταφορά, γεγονός που την καθιστά ένα δημοφιλές εργαλείο αποθήκευσης. Δεν έχει σημασία στο καθημερινό γραφείο ή στην καθημερινή ζωή, μπορείτε να δείτε το σχήμα της μονάδας flash. Καθώς η μονάδα flash χρησιμοποιείται συχνά, οι χρήστες αντιμετωπίζουν συχνά διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με τη μονάδα flash, το πιο συνηθισμένο από τα οποία είναι ότι η μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει και να ζητηθεί η διαμόρφωσή της.

Μετά την εισαγωγή της μονάδας flash στη θύρα USB του υπολογιστή, μπορείτε να δείτε το γράμμα δίσκου της μονάδας flash ανοίγοντας τον διαχειριστή αρχείων, όταν ο χρήστης κάνει διπλό κλικ στη μονάδα flash και προσπαθεί να ανοίξει τη μονάδα flash, αλλά η μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει και βλέπει ένα αναδυόμενο παράθυρο από το σύστημα, που δείχνει "Πριν από τη χρήση του CD στη μονάδα K: πρέπει να μορφοποιηθεί. Μορφοποιήστε τον ή όχι" ή "Ο δίσκος στη μονάδα H δεν είναι μορφοποιημένος. Θέλεις να το διαμορφώσεις τώρα;"

Αν κάνετε κλικ στο κουμπί "Μορφοποίηση δίσκου", θα εμφανιστεί ένα παράθυρο μορφοποίησης, επιλέξτε το σύστημα αρχείων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK για να μορφοποιήσετε τη μονάδα flash. Ωστόσο, η μορφοποίηση θα προκαλέσει την απώλεια των δεδομένων της μονάδας flash. Εάν τα δεδομένα στη μονάδα flash είναι σημαντικά, μην τη διαμορφώσετε.

Η μορφοποίηση της μονάδας flash και η προτροπή για θέματα μορφοποίησης μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους. Διαφορετικοί χρήστες αντιμετωπίζουν διαφορετικές καταστάσεις, επομένως, η αιτία δεν θα είναι μία. Ακολουθεί ένας μικρός κατάλογος ορισμένων κοινών αιτιών για αναφορά.

 Κακή μονάδα flash, φυσική βλάβη. Για παράδειγμα, η μονάδα flash έχει πέσει, με αποτέλεσμα η μονάδα flash να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά, ή έχετε αγοράσει μια αντιγραφή μονάδας flash, η ποιότητα δεν είναι κατάλληλη, το τσιπ μνήμης της μονάδας flash ή ο κύριος έλεγχος έχει υποστεί ζημιά. Η θύρα USB του υπολογιστή παρουσιάζει προβλήματα. Η θύρα USB ορισμένων υπολογιστών είναι ανεπαρκώς ανυψωμένη ή υπολειτουργεί, με αποτέλεσμα η μονάδα flash και άλλες εξωτερικές συσκευές να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να προσπαθήσετε να συνδέσετε τη μονάδα flash σε έναν άλλο υπολογιστή. Πρόβλημα με τον οδηγό. Εάν το πρόγραμμα οδήγησης του υπολογιστή είναι κατεστραμμένο ή πολύ παλιό, μπορεί επίσης να προκαλέσει αυτό το πρόβλημα, σας προτείνουμε να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης. διαμέρισμα στη μονάδα flash είναι κατεστραμμένο. Η κατάτμηση στη μονάδα flash έχει καταστραφεί επειδή δεν κάνατε κλικ στην επιλογή "Ασφαλής αφαίρεση υλικού και εξαγωγή μέσων" πριν αποσυνδέσετε τη μονάδα flash από τον υπολογιστή. Ιός ή κακόβουλο λογισμικό έχει καταστραφεί. Ένας ιός ή κακόβουλο λογισμικό έχει καταστρέψει κρίσιμα δεδομένα στη μονάδα flash, καθιστώντας αδύνατη την ορθή πρόσβαση στα δεδομένα.

Η μονάδα flash δεν ανοίγει, ζητώντας λύση μορφοποίησης

Εάν τα δεδομένα στη μονάδα flash είναι σημαντικά και τα δεδομένα δεν έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας, τότε η σωστή διαδικασία απελευθέρωσης θα πρέπει να είναι η εξής: ανάκτηση των δεδομένων από τη μονάδα flash και στη συνέχεια διόρθωση του προβλήματος της μονάδας flash.

Σημείωση: Πριν από την ανάκτηση δεδομένων flash drive, μην chkdsk το flash drive, επειδή πολλές φορές chkdsk θα μόνο πάνω από την επισκευή και επηρεάζει σοβαρά το αποτέλεσμα ανάκτησης δεδομένων.

Πώς να ανακτήσετε δεδομένα από τη μονάδα flash όταν η μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει ζητώντας μορφοποίηση; Αυτό που φαίνεται να είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό. Εφόσον χρησιμοποιείτε αξιόπιστο λογισμικό ανάκτησης, οι απλοί χρήστες μπορούν εύκολα να χειριστούν το πρόβλημα ανάκτησης δεδομένων flash drive. Εδώ είναι η διαδικασία ανάκτησης δεδομένων από μονάδα flash μαζί.

Βήμα 1: Τοποθετήστε τη μονάδα flash στη θύρα USB του υπολογιστή σας, ώστε ο υπολογιστής να μπορεί να αναγνωρίσει τη μονάδα flash και, στη συνέχεια, εκτελέστε το λογισμικό ανάκτησης δεδομένων DiskGenius στον υπολογιστή σας.
Το DiskGenius είναι ένα ισχυρό λογισμικό διαχείρισης κατατμήσεων και ανάκτησης δεδομένων με ισχυρά χαρακτηριστικά δεδομένων που μπορεί να χειριστεί όλα τα είδη προβλημάτων απώλειας δεδομένων σε συσκευές αποθήκευσης.

Βήμα 2: Επιλέξτε τη μονάδα flash στην αριστερή πλευρά του λογισμικού DiskGenius (εδώ πρέπει να επιλέξετε το μοντέλο της μονάδας flash, RD1+μέρος σειριακού αριθμού) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Ανάκτηση αρχείων".
Σημείωση: Η μονάδα flash δεν ανοίγει με την προτροπή μορφοποίησης, πράγμα που σημαίνει ότι η κατάτμηση στη μονάδα flash έχει καταστραφεί. Μια κατεστραμμένη κατάτμηση δεν είναι μια κατεστραμμένη κατάτμηση, οπότε δεν χρειάζεται να αναζητήσετε την χαμένη κατάτμηση εδώ.

Βήμα 3: Επιλέξτε τη λειτουργία ανάκτησης και κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη".
Εάν θέλετε να κάνετε μια πλήρη βαθιά σάρωση της μονάδας flash, πρέπει να επιλέξετε τις επιλογές "Πλήρης ανάκτηση" και "Πρόσθετη σάρωση για γνωστούς τύπους αρχείων".Επιπλέον, εάν γνωρίζετε τον τύπο του συστήματος αρχείων της μονάδας flash πριν από την προτροπή για μορφοποίηση, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "Επιλογές για προχωρημένους" για να επιλέξετε τον τύπο του συστήματος αρχείων της μονάδας flash πριν από το πρόβλημα, το οποίο μπορεί να βελτίωση της αποδοτικότητας της ανάκτησης.

Βήμα 4: Προεπισκόπηση των αρχείων για να διαπιστώσετε αν μπορούν να ανακτηθούν σωστά.
Το DiskGenius θα εμφανίζει τα αρχεία που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της σάρωσης και θα ενημερώνει τα αποτελέσματα της σάρωσης σε πραγματικό χρόνο. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν προεπισκόπηση των αρχείων κατά τη διάρκεια ή μετά τη σάρωση. Με την προεπισκόπηση των αρχείων, μπορείτε να βρείτε γρήγορα τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε και να διαπιστώσετε αν είναι κατεστραμμένα ή όχι. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως το ποσοστό επιτυχίας της ανάκτησης δεδομένων πριν από την πραγματική ανάκτηση.

Βήμα 5: Βγάλτε τα επιθυμητά αρχεία. Ελέγξτε τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε στο αποτέλεσμα της σάρωσης και, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι και επιλέξτε "Αντιγραφή σε καθορισμένο φάκελο". Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία για να αποθηκεύσετε τα ανακτημένα δεδομένα.

Βήμα 6: Ελέγξτε τα ανακτημένα δεδομένα, αν είστε σίγουροι ότι όλα τα δεδομένα έχουν ανακτηθεί, μπορείτε να διαμορφώσετε τη μονάδα flash χρησιμοποιώντας το DiskGenius. Μετά τη μορφοποίηση της μονάδας flash, μπορείτε να ανοίξετε και να αποθηκεύσετε τα δεδομένα κανονικά.
Περίληψη

Εν κατακλείδι, όταν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα ότι η μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει και σας ζητείται να τη διαμορφώσετε, μην πανικοβάλλεστε και μη διαμορφώσετε τη μονάδα flash. Σε γενικές γραμμές, εφόσον δεν υπάρχει σοβαρή φυσική βλάβη της μονάδας flash, τα δεδομένα στη μονάδα flash μπορούν να ανακτηθούν μερικώς ή πλήρως. Όταν τα δεδομένα της μονάδας flash ανακτηθούν με επιτυχία, μπορείτε να προσπαθήσετε να διαμορφώσετε τη μονάδα flash για να επιδιορθώσετε το κατεστραμμένο διαμέρισμα.

IV

Η μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει δεν είναι σπασμένη, σας διδάσκει τρία κόλπα για να το διορθώσετε
Συνήθως η μονάδα flash δεν ανοίγει όταν κάνετε διπλό κλικ πάνω της, κυρίως επειδή το σύστημα αρχείων της μονάδας flash είναι κατεστραμμένο. Έτσι, ακόμη και αν αφαιρέσετε τον ιό, δεν μπορείτε να τον ανοίξετε κάνοντας διπλό κλικ πάνω του και εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου για να επιλέξετε το πρόγραμμα που θα ανοίξετε.

Ο εύκολος τρόπος είναι: κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της μονάδας flash -> Ιδιότητες -> Εργαλεία -> Έναρξη ελέγχου -> επιλέξτε Αυτόματη διόρθωση σφαλμάτων του συστήματος αρχείων -> Έναρξη, και σύντομα η διόρθωση θα έχει γίνει. Ο καθένας μπορεί να το δοκιμάσει, lol. Φαίνεται να λειτουργεί και για μηχανικούς κινητήρες.

Επίσης, αν κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο της μονάδας flash και εμφανιστεί η επιλογή αυτόματης αναπαραγωγής, συνήθως είναι προάγγελος ιού.

Λύση.
Το αρχείο Autorun.inf είναι προβληματικό, αφαιρέστε τις ιδιότητες και διαγράψτε το, στη συνέχεια αναζητήστε το αρχείο που υποδεικνύεται από το autorun.inf στο μητρώο, βρείτε το και διαγράψτε το κέλυφος υπο-τμήματος, μπορείτε να ανοίξετε τη μονάδα δίσκου D. Έναρξη - Εκτέλεση πληκτρολογήστε "regedit" (μητρώο), με τα πλήκτρα "Ctrl + F" για να εμφανιστεί για να βρείτε το παράθυρο διαλόγου για να εισάγετε το "autorun.inf" μπορείτε να δείτε τις υποενότητες του κελύφους και, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ - διαγραφή.

1、Αν υπάρχει ένα κρυφό αρχείο όπως το autorun.inf σε κάθε διαμέρισμα, είναι προτιμότερο να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας μετά τη διαγραφή του.

2、Επαναφέρετε τη μέθοδο ανοίγματος στον τύπο αρχείου (πάρτε το XP ως παράδειγμα)

Ανοίξτε τον Υπολογιστή μου - Εργαλεία - Επιλογές φακέλου - Τύπος αρχείου, βρείτε το "Drive" ή "Φάκελος" (επιλέξτε ποιο ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, αν δεν μπορείτε να ανοίξετε τη μονάδα δίσκου με διπλό κλικ, επιλέξτε "Μονάδα δίσκου", αν δεν μπορείτε να ανοίξετε το φάκελο, επιλέξτε "Φάκελος"). Κάντε κλικ στο "Advanced" στο κάτω μέρος, "New" στο πλαίσιο διαλόγου "Edit File Type" και συμπληρώστε την ενέργεια "open " (αυτό είναι ελεύθερο να το συμπληρώσετε, αν υπάρχει "ανοιχτό" και αναφέρεται σε άλλο άγνωστο αρχείο .exe, μπορεί να παραπέμπει σε Trojan, στη συνέχεια επιλέξτε "Edit"), η εφαρμογή που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση της λειτουργίας συμπληρώστε explorer.exe, OK. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο παράθυρο "Edit File Type", επιλέξτε "open", ορίστε την προεπιλεγμένη τιμή, OK. Τώρα ανοίξτε ξανά το διαμέρισμα ή το φάκελο για να δείτε αν έχει επανέλθει στο φυσιολογικό;

3, η μέθοδος μητρώου.
α. Για κατατμήσεις που δεν μπορούν να ανοίξουν με διπλό κλικ
Έναρξη - Εκτέλεση - πληκτρολογήστε regedit, βρείτε το [HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell] για να διαγράψετε όλα τα στοιχεία κάτω από το κέλυφος και, στη συνέχεια, κλείστε το μητρώο, πατήστε το πληκτρολόγιο F5 για ανανέωση, κάντε διπλό κλικ. διαχωριστικό και κοιτάξτε ξανά.
β. Για φακέλους που δεν μπορούν να ανοίξουν με διπλό κλικ
Έναρξη - Εκτέλεση - πληκτρολογήστε regedit, βρείτε το [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell] για να διαγράψετε όλα τα στοιχεία κάτω από το κέλυφος και, στη συνέχεια, κλείστε το μητρώο, πατήστε το πληκτρολόγιο F5. Ανανεώστε, κάντε διπλό κλικ στην κατάτμηση και κοιτάξτε ξανά
flash drive πάντα να πάρει πολλά μέρη για χρήση, διαφορετικούς υπολογιστές θα έχουν ιούς δυναμικό, αναπόφευκτα θα υπάρξουν πολλά προβλήματα, δοκιμάστε το με αυτές τις μεθόδους του X Jun.

 

πέντε

Το φλασάκι είναι ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για να μεταφέρουμε αρχεία. Πρόσφατα, πολλοί φίλοι διαπίστωσαν ότι όταν χρησιμοποιούσαν το φλασάκι, αντιμετώπιζαν μια κατάσταση όπου δεν μπορούσαν να το ανοίξουν με διπλό κλικ. Πολλοί φίλοι πιστεύουν ότι η μονάδα flash τους είναι χαλασμένη, στην πραγματικότητα, απλά πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί για να βρούμε πού βρίσκεται το πρόβλημα, ας ρίξουμε μια ματιά μαζί, ποιο είναι το πρόβλημα. Πώς να λύσετε το πρόβλημα της μονάδας flash που δεν μπορεί να ανοίξει.

Η μονάδα flash είναι ένα από τα εργαλεία γραφείου που χρησιμοποιούμε συχνά στην καθημερινή μας ζωή, κατά τη διαδικασία χρήσης της μονάδας flash, αντιμετωπίζουμε συχνά ορισμένες καταστάσεις, για παράδειγμα, όταν ο υπολογιστής μας εισάγεται στη μονάδα flash, αλλά διαπιστώθηκε ότι η μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει, η μονάδα flash δεν μπορεί να ανοίξει πώς

·