flashdrev kan ikke åbnes, hvordan man gendanner tabte filer

48 2021-05-02 12:48

 


a

Der er forskellige årsager til, at flashdrevet ikke kan åbnes. Vi kan kun prøve de mulige løsninger én efter én. Men hvis du kan finde den grundlæggende årsag til problemet, er det lettere at løse problemet. Her er et par tricks til at løse problemet med flashdrev, der ikke åbnes, håber det vil hjælpe dig.

Når vores computer er indsat i flashdrevet, men fandt ud af, at flashdrevet ikke kan åbnes, skal du denne gang ikke gå i panik, flashdrevet kan ikke åbnes hvordan man gør?
Lær dig, hvordan du løser computeren kan ikke åbne flashdrevet.

 1
Højreklik på flashdrevet, og klik på Egenskaber. Klik på Værktøjer - Start kontrol i pop-up-vinduet med egenskaber. Den mest direkte årsag til, at flashdrevet ikke kan åbnes, er korruption i filsystemet. Den mest direkte årsag til, at flashdrevet ikke kan åbnes, er korruption af filsystemet. Den almindelige metode til dette er at reparere disken. Højreklik på den flytbare disk, og vælg "Egenskaber" i genvejsmenuen.

2
Skift derefter til fanen Værktøjer i det vindue, der åbnes, klik på knappen "Check Errors Start Checking", marker begge felter i pop-up vinduet, og klik til sidst på knappen "Start". til at kontrollere og rette diskfejl.
Når reparationen er færdig, kan du prøve at åbne flashdrevet!

3
Når ovenstående metode ikke kan åbne flashdrevet, anbefaler vi, at du formaterer flashdrevet. Højreklik på den flytbare disk, og vælg "Format" i den kontekstmenu, der vises. I vinduet "Format", der åbnes, skal du fjerne markeringen af feltet "Quick Format" og klikke på knappen "Start".

4
Hvis flashdrevet stadig ikke kan åbnes korrekt efter ovenstående handlinger, skal du prøve at sætte flashdrevet i en anden USB-port. Sørg også for, at indstillingen for computerens indstillinger for mobil lagring ikke er deaktiveret. Sådan kontrollerer og indstiller du indstillingerne: Åbn dialogboksen "Kør", og indtast kommandoen "gpedit.msc" for at åbne Group Policy Manager.

5
I vinduet Group Policy Manager skal du klikke på "Management Module" → "System" → "Removable Storage Access" (adgang til flytbare lagre), og sikre dig, at højre side af "Removable Storage Access" (adgang til flytbare lagre) er markeret. Diske: Afviser læsetilladelser" og "Alle flytbare diske: Afviser læsetilladelser" er begge indstillet til "Ikke konfigureret" eller "Deaktiveret". Hvis ikke, skal du dobbeltklikke på det tilsvarende element, markere "Deaktiveret" i pop-up vinduet og klikke på "OK".

6
Hvis du stadig ikke kan åbne flashdrevet efter ovenstående metode, kan du kun bruge flashdrevets masseproduktionsværktøj til at reparere operationen. Dette er også den mest effektive måde at løse flashdrevfejl på.

 


Hvis du har et flashdrev, som du ikke kan åbne, skal du ikke gå i panik, hvordan kan du åbne flashdrevet?
 1, højre museklik på flashdrevet klik på egenskaber, i pop-up egenskabsvinduet klik på "værktøjer" - "start kontrol", i pop-up check disk vindue kontrollere alle muligheder, og klik derefter på start, som vist i figur.
 
2, prøv at åbne flashdrevet for at se, hvis du stadig ikke kan åbne, så er følgende metode, tryk på win + r genvejstaster for at åbne vinduet Kør, skriv gpedit.msc, som vist: flashdrev hjem

3, i "Local Group Editor" igen klikke på "Management Module - System - Removable Storage Access", i listen til højre for at finde "Removable diske: benægte tilladelse til at læse". "og" alle flytbare diske: benægter alle tilladelser "to, som vist: flash-drev hjem

4.
Åbn de to ovennævnte, og ændr deres konfiguration til "ikke konfigureret" eller "deaktiveret", og klik på "OK", som vist i figuren.
Computer kan ikke åbne flashdrevet er ligegyldigt, der er mange løsninger, de to ovennævnte metoder er vores fælles metoder, uden hjælp fra ekstern reparationssoftware og flashdrev problemløsningsmetoder, igen stødt flashdrev kan ikke åbnes hvordan man gør? Brug disse almindelige metoder til at prøve det.


 Tre: flashdrev kan ikke åbnes, hvilket giver besked om årsagen til formatering
flashdrev, mobil harddisk, SD-kort og andre lagringsenheder dobbeltklik kan ikke åbnes, hvilket beder formatet om, hvordan man gør? Flashdrevet indeholder vigtige data, og der er ikke taget backup af dataene, så hvad nu hvis jeg ikke tør formatere det? Gå ikke i panik, når du støder på denne situation, her lærer jeg dig, hvordan du løser flashdrevet kan ikke åbne prompt format pålidelig metode.
flash-drev kan ikke åbnes, hvilket medfører formatering fejl fænomen

flashdrev er en meget populær datalagringsenhed, den er kompakt i udseende, stor lagerplads, nem at bære, hvilket gør den til et populært lagerværktøj. Uanset om det er på det daglige kontor eller i det daglige liv kan du se flashdrevets figur. Da flashdrevet bruges ofte, vil brugerne ofte støde på forskellige problemer i forbindelse med flashdrevet, hvoraf det mest almindelige er, at flashdrevet ikke kan åbnes og bliver bedt om at formatere.

Når du har indsat flashdrevet i computerens USB-port, kan du se flashdrevets diskbogstav ved at åbne filhåndteringsprogrammet, når brugeren dobbeltklikker på flashdrevet og forsøger at åbne flashdrevet, men flashdrevet kan ikke åbnes og ser et pop op-vindue fra systemet, der viser "Før du bruger cd'en i drev K: den skal formateres. Formater den eller ej" eller "Disken i drev H er ikke formateret. Vil du formatere den nu?"

Hvis du klikker på knappen "Format Disk", vises et formatvindue, vælg filsystemet, og klik på OK for at formatere flashdrevet. Formatering vil dog medføre, at flashdrevets data går tabt. Hvis dataene på flashdrevet er vigtige, må du ikke formatere det.

Formatering af flashdrevet og anmodninger om formateringsproblemer kan være forårsaget af forskellige årsager. Forskellige brugere støder på forskellige situationer, og derfor er årsagen ikke ens. Her er en lille liste over nogle almindelige årsager til orientering.

 Dårligt flashdrev, fysisk fejl. For eksempel er flashdrevet blevet tabt, hvilket resulterer i, at flashdrevet ikke kan bruges normalt; eller købt et kopidrev, kvaliteten er ikke kvalificeret, flashdrevets hukommelseschip eller hovedkontrol er blevet beskadiget. Der er problemer med computerens USB-port. Nogle computeres USB-port er dårligt løftet eller underdrejet, hvilket vil medføre, at flashdrevet og andre eksterne enheder ikke kan bruges normalt. I dette tilfælde kan du prøve at tilslutte flashdrevet til en anden computer. Problem med driveren. Hvis computerens driver er beskadiget eller for gammel, kan det også forårsage dette problem, og vi foreslår, at du opdaterer driveren. partition på flashdrevet er beskadiget. Partitionen på flashdrevet er beskadiget, fordi du ikke har klikket på "Sikker fjernelse af hardware og skub ud af mediet", før du fjernede flashdrevet fra computeren. Virus eller malware beskadiget. En virus eller malware har ødelagt vigtige data på flashdrevet, hvilket gør det umuligt at få adgang til dataene korrekt.

Flashdrevet kan ikke åbnes, hvilket kræver en formatløsning

Hvis dataene på flashdrevet er vigtige, og dataene ikke er sikkerhedskopieret, skal den korrekte frigørelsesproces være: gendan dataene fra flashdrevet og derefter løse flashdrevsproblemet.

Bemærk: Før flash-drev data recovery, skal du ikke chkdsk flash-drev, fordi mange gange chkdsk vil kun over reparation og alvorligt påvirke data recovery effekt.

Hvordan gendannes data fra flashdrev, når flashdrevet ikke kan åbnes og formateres? Det, der ser ud til at være et kompliceret problem, er i virkeligheden meget enkelt. Så længe du bruger pålidelig genoprettelsessoftware, kan almindelige brugere nemt håndtere problemet med flashdrev genopretning af data. Her er processen til at gendanne data fra flashdrev sammen.

Trin 1: Indsæt flashdrevet i USB-porten på din computer, så computeren kan genkende flashdrevet, og kør derefter data recovery software DiskGenius i din computer.
DiskGenius er en kraftfuld partition management og data recovery software med kraftfulde datafunktioner, der kan håndtere alle former for problemer med tab af data fra lagerenheder.

Trin 2: Vælg flashdrevet på venstre side af DiskGenius-softwaren (her skal du vælge flashdrevsmodel, RD1+serienummerdel), og klik derefter på knappen "Recover Files" (Gendan filer).
Bemærk: Flashdrevet åbnes ikke efter formatering, hvilket betyder, at partitionen på flashdrevet er beskadiget. En beskadiget partition er ikke en beskadiget partition, så der er ingen grund til at søge efter den tabte partition her.

Trin 3: Vælg genoprettelsestilstand, og klik på knappen "Start".
Hvis du ønsker at foretage en fuldstændig dyb scanning af flashdrevet, skal du markere både "Complete recovery" og "Additional scan for known file types"; desuden, hvis du kender filsystemtypen for flashdrevet før du beder om formatering, kan du klikke på "Advanced options" knappen for at vælge filsystemtypen for flashdrevet før problemet, hvilket kan forbedre indvindingseffektiviteten.

Trin 4: Vis et eksempel på filerne for at afgøre, om de kan gendannes korrekt.
DiskGenius vil liste de filer, der er fundet under scanningen, og opdatere scanningsresultaterne i realtid. Brugerne kan få vist filerne i et preview under eller efter scanningen. Ved at få vist filerne kan du hurtigt finde de filer, du vil gendanne, og afgøre, om de er beskadigede eller ej. På denne måde kan du fuldt ud forstå succesraten for datagendannelse før den faktiske gendannelse.

Trin 5: Tag de ønskede filer ud. Tjek de filer, du vil gendanne i scanningsresultatet, og højreklik derefter med musen og vælg "Copy to specified folder". På denne måde kan du vælge en placering til at gemme de gendannede data.

Trin 6: Kontroller de gendannede data, hvis du er sikker på, at alle data er blevet gendannet, kan du formatere flashdrevet ved hjælp af DiskGenius. Når du har formateret flashdrevet, kan du åbne og gemme dataene normalt.
Resumé

For at opsummere, når du støder på problemet med at flashdrevet ikke kan åbnes og bliver bedt om at formatere, skal du ikke gå i panik og ikke formatere flashdrevet. Generelt set kan dataene på flashdrevet delvis eller helt gendannes, så længe der ikke er alvorlig fysisk fejl på flashdrevet. Når dataene på flashdrevet er genoprettet, kan du prøve at formatere flashdrevet for at reparere den beskadigede partition.

IV

Flash-drevet kan ikke åbnes er ikke brudt, lære dig tre tricks til at løse det
Normalt åbnes flashdrevet ikke, når du dobbeltklikker på det, for det meste fordi filsystemet på flashdrevet er beskadiget. Så selv om du fjerner virussen, kan du stadig ikke åbne den ved at dobbeltklikke på den, og der vises en dialogboks, hvor du skal vælge det åbne program.

Den nemme måde er: Højreklik på flashdrevsikonet -> Egenskaber -> Værktøjer -> Start kontrol -> marker Automatisk reparation af filsystemfejl -> Start, og snart er reparationen klar. Alle kan prøve det, lol. Det virker tilsyneladende også til mekaniske drev.

Hvis du højreklikker på ikonet for flashdrevet, og der vises autoplay-indstillingen, er det normalt et tegn på en virus.

Løsning.
Filen Autorun.inf er problematisk, fjern egenskaberne og slet den, og søg derefter efter filen, der peges på af autorun.inf i registreringsdatabasen, find den og slet underafsnittet shell, du kan åbne D-drevet. Start - Kør type "regedit" (registreringsdatabasen), med "Ctrl + F" nøgler for at finde dialogboksen til at indtaste "autorun.inf" du kan se shell underafsnit, og derefter højreklikke - slet

1、Hvis der er en skjult fil som autorun.inf i hver partition, er det bedre at genstarte computeren efter at have slettet den.

2、Nulstil den åbne metode i filtypen (tag XP som et eksempel)

Åbn Min computer - Værktøjer - Mappeindstillinger - Filtype, find "Drev" eller "Mappe" (vælg hvilken en alt efter det problem, du støder på, hvis du ikke kan åbne drevet ved at dobbeltklikke, skal du vælge "Drev", hvis du ikke kan åbne mappen, skal du vælge "Mappe"). Klik på "Avanceret" nederst, "Ny" i dialogboksen "Rediger filtype", og udfyld handlingen "open". " (dette er frit at udfylde, hvis der er "open" og henviser til en anden ukendt .exe-fil, kan det pege på en trojansk hest, vælg derefter "Edit"), det program, der anvendes til at udføre operationen udfylde explorer.exe, OK. Vend derefter tilbage til vinduet "Rediger filtype", vælg "open", indstil til standardværdien, OK. Åbn nu partitionen eller mappen igen for at se, om den er blevet normal igen?

3, registreringsmetoden.
a. For partitioner, der ikke kan åbnes ved at dobbeltklikke
Start - Kør - indtast regedit, find [HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell] for at slette alt under skallen, og luk derefter registreringsdatabasen, tryk på tastaturet F5 for at opdatere, dobbeltklik på og se igen.
b. For mapper, der ikke kan åbnes ved at dobbeltklikke på
Start - Kør - indtast regedit, find [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell] for at slette alt under skallen, og luk derefter registreringsdatabasen, tryk på tastaturet F5 Opdater, dobbeltklik på partitionen, og se igen
flashdrev får altid en masse steder at bruge, forskellige computere vil have potentiale for virus, uundgåeligt vil der være en masse problemer, prøv det med disse metoder til X Jun.

 

fem

Flashdrevet er et af de værktøjer, vi bruger til at flytte filer. For nylig fandt mange venner ud af, at de, når de brugte flashdrevet, stødte på en situation, hvor de ikke kunne åbne det ved at dobbeltklikke. Mange venner tror, at deres flashdrev er ødelagt, faktisk skal vi bare være lidt mere forsigtige for at finde ud af, hvor problemet ligger, lad os tage et kig sammen, hvad er problemet. Hvordan man løser problemet med flashdrevet kan ikke åbne problemet.

Flash-drevet er et af de kontorværktøjer, vi ofte bruger i vores daglige liv, i processen med at bruge flashdrevet, støder vi ofte på nogle situationer, for eksempel når vores computer er indsat i flashdrevet, men fandt ud af, at flashdrevet ikke kan åbnes, flashdrevet kan ikke åbnes, hvordan

·