flash drive kan niet worden geopend, hoe verloren bestanden te herstellen

49 2021-05-02 12:47


a

Er zijn verschillende redenen waarom een flash drive niet geopend kan worden. We kunnen alleen de mogelijke oplossingen één voor één proberen. Maar als u de hoofdoorzaak van het probleem kunt vinden, zal het gemakkelijker zijn het probleem op te lossen. Hier zijn een paar trucs om het probleem op te lossen van flash drive niet openen, hoop dat het u zal helpen.

Wanneer onze computer is geplaatst in de flash drive, maar vond dat de flash drive niet kan worden geopend, deze keer alsjeblieft geen paniek, flash drive niet kan openen hoe te doen?
Ik leer je hoe je het probleem oplost dat de computer de flash drive niet kan openen.

 1
Klik met de rechtermuisknop op de flashdrive en klik op Eigenschappen. Klik in het pop-up eigenschappenvenster op Extra - Controleren starten. De meest directe oorzaak van het niet openen van de flashdrive is bestandssysteemcorruptie. De meest directe oorzaak van het niet openen van de flash drive is een beschadiging van het bestandssysteem. De gebruikelijke methode hiervoor is het repareren van de schijf. Klik met de rechtermuisknop op de verwisselbare schijf en selecteer "Eigenschappen" uit het pop-up contextmenu.

2
Ga vervolgens naar het tabblad Extra in het venster dat wordt geopend, klik op de knop "Fouten controleren starten", vink beide vakjes in het pop-up venster aan, en klik tenslotte op de knop "Starten om de schijffouten te controleren en te herstellen.
Zodra de reparatie voltooid is, kunt u proberen om de flash drive te openen!

3
Als het met de bovenstaande methode niet lukt om de flash drive te openen, raden we aan om de flash drive te formatteren. Klik met de rechtermuisknop op de verwisselbare schijf en selecteer "Formatteren" in het contextmenu dat verschijnt. In het venster "Formatteren" dat verschijnt, vinkt u het vakje "Snel formatteren" uit en klikt u op de knop "Starten".

4
Als de flashdrive na de bovenstaande handelingen nog steeds niet goed opent, probeer de flashdrive dan op een andere USB-poort aan te sluiten. Zorg er ook voor dat de instellingen voor mobiele opslag van de computer niet zijn uitgeschakeld. Hoe de instellingen te controleren en in te stellen: Open het dialoogvenster "Uitvoeren" en voer het commando "gpedit.msc" in om de Group Policy Manager te openen.

5
Klik in het venster Group Policy Manager op "Management Module" → "System" → "Removable Storage Access", zorg ervoor dat de rechterkant van "Removable Disks: Deny Read Permissions" en "All Removable Disks: Deny Read Permissions" zijn beide ingesteld op "Not Configured" of "Disabled". Zo niet, dubbelklik dan op het corresponderende item, vink het "Disabled" item aan in het pop-up venster en klik op "OK".

6
Als u nog steeds de flash drive niet kunt openen na de bovenstaande methode, kunt u alleen de flash drive massaproductie tool gebruiken om de operatie te repareren. Dit is ook de meest effectieve manier om het falen van de flash drive op te lossen.

 


Als je een flashdrive hebt die je niet kunt openen, raak dan niet in paniek. Hoe kun je de flashdrive openen?
 1, de rechtermuisknop op flash drive klikt u op eigenschappen, in de pop-up eigenschappen venster klik op "tools" - "start controle", in de pop-up schijf te controleren venster controleer alle opties, en klik vervolgens op start, zoals weergegeven in figuur.
 
2, probeer de flash drive te openen om te zien, als je nog steeds niet kunt openen, dan is de volgende methode, druk op win + r sneltoetsen om het venster Uitvoeren te openen, typ gpedit.msc, zoals weergegeven: flash drive home

3, klik in de "Local Group Editor" achtereenvolgens op "Management Module - System - Removable Storage Access", in de lijst aan de rechterkant op "Removable disks: deny permission to read "en" alle verwijderbare schijven: alle permissies weigeren "twee, zoals getoond: flash drive home

4.
Open de bovenstaande twee respectievelijk, verander hun configuratie in "not configured" of "disabled", klik op "OK", zoals getoond in Figuur.
Computer kan niet openen flash drive maakt niet uit, er zijn vele oplossingen, de bovenstaande twee methoden zijn onze gemeenschappelijke methoden, zonder de hulp van externe reparatie software en flash drive probleemoplossende methoden, opnieuw geconfronteerd flash drive kan niet openen hoe te doen? Gebruik deze gebruikelijke methoden om het te proberen.


 Drie: flash drive kan niet worden geopend, met als reden formatteren
flash drive, mobiele harde schijf, SD-kaart en andere opslagapparaten dubbelklik kan niet openen, vraagt het formaat hoe te doen? De flashdrive bevat belangrijke gegevens, en van de gegevens wordt geen back-up gemaakt, dus wat als ik de flashdrive niet durf te formatteren? Raak niet in paniek als je deze situatie tegenkomt, hier leer ik je hoe je de flash drive kan niet openen prompt formaat betrouwbare methode op te lossen.
flash drive kan niet geopend worden, wat een formatteringsfout veroorzaakt

De flash drive is een zeer populair apparaat voor gegevensopslag. Het ziet er compact uit, heeft een grote opslagruimte en is gemakkelijk mee te nemen, waardoor het een populair opslaginstrument is. Het maakt niet uit in het dagelijkse kantoor of het dagelijkse leven, u kunt het cijfer van de flash drive zien. Omdat de flash drive vaak wordt gebruikt, zullen gebruikers vaak verschillende problemen tegenkomen die verband houden met de flash drive, waarvan de meest voorkomende is dat de flash drive niet kan worden geopend en gevraagd wordt om te formatteren.

Nadat de flashdrive in de USB-poort van de computer is gestoken, kan men de schijfletter van de flashdrive zien door het bestandsbeheer te openen, wanneer de gebruiker dubbelklikt op de flashdrive en probeert de flashdrive te openen, maar de flashdrive kan niet worden geopend en ziet een pop-upvenster van het systeem, met de tekst "Before using the CD in drive K: het moet geformatteerd worden. Formatteer het of niet" of "De schijf in station H is niet geformatteerd. Wil je het nu opmaken?

Als je op de "Format Disk" knop klikt, verschijnt er een format venster, selecteer het bestandssysteem, en klik dan op OK om de flash drive te formatteren. Formatteren zal er echter toe leiden dat de gegevens van de flash drive verloren gaan. Als de gegevens op de flash drive belangrijk zijn, formatteer deze dan niet.

Het formatteren van de flash drive en het vragen om te formatteren kan door verschillende redenen veroorzaakt worden. Verschillende gebruikers komen verschillende situaties tegen, daarom zal de oorzaak niet eenduidig zijn. Hier is een kleine lijst van enkele veel voorkomende oorzaken ter referentie.

 Slechte flash drive, fysiek defect. Bijvoorbeeld, de flash drive is gevallen, wat resulteert in de flash drive kan niet normaal worden gebruikt; of kocht een copycat flash drive, de kwaliteit is niet gekwalificeerd, de flash drive geheugenchip of de belangrijkste controle is beschadigd. De USB-poort van de computer heeft problemen. De USB-poort van sommige computers is slecht of heeft te weinig stroom, waardoor de flashdrive en andere externe apparaten niet normaal kunnen worden gebruikt. In dit geval kunt u proberen de flash drive op een andere computer aan te sluiten. Probleem met de bestuurder. Als het stuurprogramma van de computer corrupt of te oud is, kan dit ook dit probleem veroorzaken, we raden aan om het stuurprogramma bij te werken. partitie op de flash drive corrupt is. De partitie op de flashdrive is beschadigd omdat u niet op "Hardware veilig verwijderen en media uitwerpen" hebt geklikt voordat u de flashdrive loskoppelde van de computer. Virus of malware beschadigd. Een virus of malware heeft kritieke gegevens op de flashdrive beschadigd, waardoor de gegevens niet meer goed toegankelijk zijn.

De flash drive wil niet openen, en vraagt om een format oplossing

Als de gegevens op de flash drive belangrijk zijn en er is geen back-up van de gegevens gemaakt, dan moet het juiste bevrijdingsproces zijn: herstel de gegevens van de flash drive en repareer daarna het probleem met de flash drive.

Opmerking: Voor flash drive data recovery, niet chkdsk de flash drive, omdat vele malen chkdsk zal alleen over reparatie en ernstige gevolgen hebben voor de gegevens herstel effect.

Hoe gegevens van flash drive te herstellen wanneer flash drive niet kan worden geopend vragen formatteren? Wat een ingewikkeld probleem lijkt, is eigenlijk heel eenvoudig. Zolang u gebruik maakt van betrouwbare recovery software, kunnen gewone gebruikers gemakkelijk omgaan met de flash drive recovery data probleem. Hier is het proces van het herstellen van gegevens van flash drive samen.

Stap 1: Steek de flash drive in de USB poort van uw computer, zodat de computer de flash drive kan herkennen, en voer vervolgens de data recovery software DiskGenius in uw computer.
DiskGenius is krachtige software voor partitiebeheer en gegevensherstel met krachtige gegevensfuncties die alle soorten problemen met gegevensverlies van opslagapparaten aankunnen.

Stap 2: Selecteer de flash drive aan de linkerkant van de DiskGenius software (hier moet u het flash drive model, RD1+serienummer deel selecteren), en klik dan op de "Recover Files" knop.
Opmerking: De flash drive zal niet openen bij het formatteren, wat betekent dat de partitie op de flash drive beschadigd is. Partitie corruptie is geen partitie corruptie, dus er is geen noodzaak om te zoeken naar de verloren partitie hier.

Stap 3: Selecteer de herstel modus en klik op de "Start" knop.
Als u een volledige diepe scan van de flash drive wilt doen, moet u zowel de "Volledig herstel" als de "Extra scan voor bekende bestandstypen" opties aanvinken; bovendien, als u het bestandssysteemtype van de flash drive weet voordat het formatteren gevraagd wordt, kunt u op de "Geavanceerde opties" knop klikken om het bestandssysteemtype van de flash drive te selecteren voordat het probleem optreedt, wat kan de terugwinningsefficiëntie te verbeteren.

Stap 4: Bekijk een voorbeeld van de bestanden om te bepalen of ze goed kunnen worden hersteld.
DiskGenius geeft een lijst van de bestanden die tijdens de scan zijn gevonden en werkt de scanresultaten in real time bij. Gebruikers kunnen de bestanden tijdens of na de scan bekijken. Door een voorbeeld van de bestanden te bekijken, kunt u snel de bestanden vinden die u wilt herstellen en bepalen of ze beschadigd zijn of niet. Op deze manier kunt u volledig inzicht krijgen in de kans van slagen van de gegevensherstel voordat de gegevens daadwerkelijk worden hersteld.

Stap 5: Haal de gewenste bestanden eruit. Controleer de bestanden die u wilt herstellen in het scanresultaat, klik dan met de rechter muisknop en selecteer "Kopieer naar gespecificeerde map". Op deze manier kunt u een locatie kiezen om de herstelde gegevens op te slaan.

Stap 6: Controleer de herstelde gegevens, als u zeker bent dat alle gegevens zijn hersteld, kunt u de flash drive formatteren met DiskGenius. Na het formatteren van de flash drive, kunt u de gegevens normaal openen en opslaan.
Samenvatting

Kortom, wanneer u het probleem ondervindt dat de flash drive niet kan worden geopend en u wordt gevraagd de drive te formatteren, raak dan niet in paniek en formatteer de flash drive niet. Over het algemeen, zolang er geen ernstig fysiek defect is aan de flash drive, kunnen de gegevens op de flash drive gedeeltelijk of volledig worden hersteld. Wanneer de gegevens van de flash drive is met succes hersteld, kunt u proberen om de flash drive formatteren om de beschadigde partitie te repareren.

IV

De flash drive kan niet open is niet kapot, leer je drie trucs om het te repareren
Meestal opent de flashdrive niet wanneer je erop dubbelklikt, meestal omdat het bestandssysteem van de flashdrive corrupt is. Dus zelfs als je het virus verwijdert, kun je het nog steeds niet openen door erop te dubbelklikken, en het toont een dialoogvenster om het geopende programma te selecteren.

De eenvoudige manier is: klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de flashdrive -> Eigenschappen -> Extra -> Controleren starten -> vink Automatisch bestandssysteemfouten herstellen aan -> Start, en weldra is de correctie uitgevoerd. Iedereen kan het proberen. Lijkt ook te werken voor mechanische aandrijvingen.

Als u met de rechtermuisknop op het pictogram van de flashdrive klikt en de autoplay-optie verschijnt, is dat meestal een voorbode van een virus.

Oplossing.
Het bestand Autorun.inf is problematisch, verwijder de eigenschappen en verwijder het, zoek dan naar het bestand waarnaar autorun.inf verwijst in het register, zoek het en verwijder de sub-sectie shell, je kunt de D schijf openen. Start - Uitvoeren type "regedit" (register), met "Ctrl + F" toetsen te verschijnen om het dialoogvenster te vinden om "autorun.inf" in te voeren kunt u de shell subsecties te zien, en klik vervolgens met de rechtermuisknop - verwijderen

1、Als er een verborgen bestand zoals autorun.inf in elke partitie zit, is het beter om uw computer opnieuw op te starten nadat u het verwijderd heeft.

2、Herstel de open methode in het bestandstype (neem XP als voorbeeld)

Open Mijn Computer - Extra - Mapopties - Bestandstype, zoek "Station" of "Map" (kies de map naargelang het probleem dat u ondervindt, als u de schijf niet kunt openen door te dubbelklikken, kies dan "Drive", als u de map niet kunt openen, kies dan "Map"). Klik onderaan op "Geavanceerd", "Nieuw" in het dialoogvenster "Bestandstype bewerken", en vul de actie "open " (dit is vrij in te vullen, als er "open" en verwijst naar andere onbekende .exe-bestand, kan het wijzen op een Trojan, selecteer dan "Edit"), de toepassing die wordt gebruikt om de bewerking uit te voeren vul in explorer.exe, OK. Ga dan terug naar het venster "Edit File Type", selecteer "open", stel in op de standaardwaarde, OK. Open nu de partitie of map opnieuw om te zien of het weer normaal is geworden?

3, de register methode.
a. Voor partities die niet kunnen worden geopend door te dubbelklikken
Start - Uitvoeren - voer regedit in, zoek [HKEY_CLASSES_ROOT\Driveshell] om alles onder de shell te verwijderen, en sluit dan het register, druk op het toetsenbord F5 om te verversen, dubbelklik scheidingswand en kijk nog eens.
b. Voor mappen die niet kunnen worden geopend door te dubbelklikken
Start - Uitvoeren - voer regedit in, zoek [HKEY_CLASSES_ROOTDirectoryshell] om alles onder de shell te verwijderen, en sluit dan het register, druk op toetsenbord F5 Vernieuw, dubbelklik op de partitie en kijk opnieuw
flash drive altijd op veel plaatsen te gebruiken, verschillende computers zullen het potentieel hebben voor virussen, onvermijdelijk zullen er veel problemen zijn, probeer het met deze methoden van X Jun.

 

vijf

De flash drive is een van de hulpmiddelen die we gebruiken om bestanden te verplaatsen. Onlangs ontdekten veel vrienden dat wanneer ze de flash drive gebruikten, ze een situatie tegenkwamen waarbij ze de flash drive niet konden openen door te dubbelklikken. Veel vrienden denken dat hun flash drive kapot is, in feite moeten we gewoon een beetje voorzichtiger zijn om uit te vinden waar het probleem ligt, laten we samen eens kijken, wat is het probleem. Hoe de flash drive op te lossen kan niet openen van het probleem.

De flash drive is een van de office tools die we vaak gebruiken in ons dagelijks leven, in het proces van het gebruik van de flash drive, we vaak geconfronteerd met een aantal situaties, bijvoorbeeld wanneer onze computer is geplaatst in de flash drive, maar vond dat de flash drive niet kan worden geopend, flash drive niet kan openen hoe

·