Hiányzik egy mappa az asztalról, hogyan lehet helyreállítani az elveszett asztali fájlokat?

611 2021-05-14 16:25

Hiányzik egy mappa az asztalról, hogyan lehet helyreállítani az elveszett asztali fájlokat?

Az asztalon elhelyezett mappa hiányzik, bár mi van a mappában, kifejezetten nem emlékszem sok mindenre, de van egy Excel fájl, a fájl tartalma a saját összefoglalója néhány tanulási tudás tartalmának, a tartalom elég sok, majd újraaggregálni nem könnyű dolog, így azt gondoltam, hogy talál egy ingyenes helyreállítási szoftvert, hogy megpróbálja visszaszerezni, keres egy csomó szoftvert, most a cím a következő Ingyen van megírva, de a beolvasás után több száz éves kártyák kitöltésére irányítanak.

A konkrét, hogyan veszett el, nem egészen emlékszem, lehet, hogy egy nap az agy nem túl világos, törölte a fájlt a szemetesládába, majd mivel a szemetesláda tartalma túl sok, megtisztította a szemetesládát. Sok időbe telt, mire eszembe jutott, hogy miért tűntek el az aktáim? Mert ez a saját kemény munka és a tanulási folyamat, a saját összefoglalása a tartalom a kolláció, elveszett igazán furcsa sajnálat. Az EXCEL több laptartalommal rendelkezik. Még mindig remélem, hogy képes leszek visszaszerezni a fájlt valamilyen helyreállítási szoftver segítségével. De egy csomó szoftver szükséges pénzt költeni, hogy vásárolni évek, de a mi fajta véletlen események, annak érdekében, hogy működjön egy alacsony valószínűségű események költeni a több száz igazán nem éri meg.

Használata Airy adat visszaszerzés szoftver beolvasta a fájlokat, mert az előnézet nem látja a teljes képet, úgy néz ki, mintha szükségem van a fájl, és több teljes körű, mert lehet, hogy beolvassa ki egy csomó rejtett szoftver, a tartalom viszonylag nagy, szerencsére Airy több teljes körű, lehet homályos keresés mező szerint, hanem típus szerint is egy széles körű megőrzés, hanem rögzítheti a haladást a szkennelés, mentse a következő szkennelésre Idő, ez tényleg sok időt takaríthat meg a véletlen veszteség után, de az adott fájlok nem álltak helyre a művelet után.

·