Kako obnoviti izgubljene datoteke na namizju?

577 2021-05-14 16:42

Kako obnoviti izgubljene datoteke na namizju?

Manjka mapa na namizju, čeprav kaj je v mapi, se ne spomnim veliko, vendar je datoteka Excel, vsebina datoteke je moj povzetek nekaterih vsebin učnega znanja, vsebina je precej veliko, nato pa ponovno združiti ni lahka stvar, zato sem mislil, ali lahko najdete brezplačno programsko opremo za obnovitev, da bi poskušali obnoviti, iščete veliko programske opreme, zdaj so naslovi Napisana je brezplačno, vendar po skeniranju vas vodi, da izpolnite na stotine letnih kartic.

Konkretno, kako je izgubil, se ni povsem spomnil, lahko je nekega dne možgani niso preveč jasni, je izbrisal datoteko v koš za smeti, nato pa, ker je vsebina koša za smeti preveč, je očistil koš za smeti. Dolgo je trajalo, preden sem se spomnil, kako to, da so moje datoteke izginile? Ker je to njihovo lastno trdo delo in učni proces, njihov lasten povzetek vsebine primerjave, izgubil res čudno škoda. EXCEL ima več kot en zavihek. Še vedno upam, da bom lahko obnovil datoteko nazaj z neko programsko opremo za obnovitev. Toda veliko programske opreme je potrebno porabiti denar za nakup let, vendar za našo vrsto naključnih dogodkov, da bi delovali majhno verjetnost dogodkov, da bi porabili na stotine res ni vredno.

Uporaba programske opreme za obnovo podatkov Airy je skenirala datoteke, ker predogled morda ne vidi celotne slike, izgleda, kot da potrebujem datoteko, in bolj polnovredna, ker se lahko skenira veliko skrite programske opreme, vsebina je razmeroma velika, na srečo Airy bolj polnovredna, lahko nejasno iskanje po polju, ampak tudi po vrsti za velik obseg ohranjanja, lahko pa tudi beleži napredek skeniranja, shrani naslednje skeniranje Čas, res lahko prihranite veliko časa po naključni izgubi, vendar določene datoteke niso bile obnovljene.

·