Filer på datorns skrivbord saknas, hur återställer jag förlorade skrivbordsfiler?

438 2021-05-14 16:49

Filer på datorns skrivbord saknas, hur återställer jag förlorade skrivbordsfiler?

En mapp placerad på skrivbordet saknas, även om vad som finns i mappen, specifikt minns inte mycket, men det finns en Excel-fil, innehållet i filen är min egen sammanfattning av vissa lärande kunskapsinnehåll, innehållet är ganska mycket, och sedan re-aggregera är inte en lätt sak, så jag tänkte, kan du hitta en gratis återvinning programvara för att försöka återhämta sig, letar efter en hel del programvara, nu titeln är Den är gratis, men efter att du har skannat in den får du fylla i hundratals årskort.

Det specifika hur förlorad, har inte riktigt kommit ihåg, kan vara en dag hjärnan är inte alltför tydlig, den raderade filen till papperskorgen, och sedan eftersom papperskorgen innehåll är för mycket, rensade den upp papperskorgen. Det tog lång tid innan jag kom ihåg: Hur kommer det sig att mina filer är borta? Eftersom det är deras eget hårda arbete och inlärningsprocess, deras egen sammanfattning av innehållet i sammanställningen, förlorade de verkligen märkligt medlidande. En EXCEL-fil har mer än en flik. Jag hoppas fortfarande kunna återställa filen med hjälp av en återställningsprogramvara. Men det krävs mycket programvara för att spendera pengar för att köpa år, men för vår typ av oavsiktliga händelser, för att driva en låg sannolikhet för händelser att spendera hundratals verkligen inte är värt det.

Med hjälp av Airy data recovery programvara skannade ut filerna, eftersom förhandsgranskningen kanske inte se hela bilden, ser ut som jag behöver filen, och mer fullfjädrad, eftersom det kan skannas ut en hel del dolda programvara, innehållet är relativt stort, lyckligtvis Airy mer fullfjädrad, kan vara luddig sökning efter fält, men också efter typ för ett stort utbud av bevarande, men också kan spela in utvecklingen av skanningen, spara nästa skanning Tid, det kan verkligen spara mycket tid efter en oavsiktlig förlust, men de specifika filerna har inte återställts operation

·