Lipsește un folder de pe desktop, cum pot recupera fișierele de pe desktop?

60 2021-05-14 16:57

Lipsește un folder de pe desktop, cum pot recupera fișierele de pe desktop?

Un dosar plasat pe desktop lipsește, deși ceea ce este în dosar, nu-mi amintesc exact, dar există un fișier Excel, conținutul fișierului este propriul meu rezumat al unor conținuturi de cunoștințe de învățare, conținutul este destul de mult, și apoi re-agregate nu este un lucru ușor, așa că m-am gândit, puteți găsi un software de recuperare gratuit pentru a încerca să recupereze, în căutarea pentru o mulțime de software, acum titlul sunt Este scris gratuit, dar după scanare sunteți îndrumat să completați sute de carduri anuale.

Specificul cum a pierdut, nu și-au amintit destul de bine, poate fi o zi creierul nu este prea clar, a șters fișierul în coșul de reciclare, și apoi, deoarece conținutul coșului de reciclare este prea mult, a curățat coșul de reciclare. A trecut mult timp până când mi-am amintit, cum se face că dosarele mele au dispărut? Pentru că este propria lor muncă grea și procesul de învățare, propriul lor rezumat al conținutului colaționării, a pierdut cu adevărat ciudat de milă. Un EXCEL are mai mult de o filă de conținut. Încă mai sper să pot recupera fișierul înapoi prin intermediul unui software de recuperare. Dar o mulțime de software este necesară pentru a cheltui bani pentru a cumpăra ani, dar pentru tipul nostru de evenimente accidentale, în scopul de a opera o probabilitate scăzută de evenimente pentru a cheltui sute de într-adevăr nu este în valoare de ea.

Folosind Airy software-ul de recuperare de date scanat fișierele, deoarece previzualizarea nu poate vedea imaginea completă, arata ca am nevoie de fișier, și mai multe full-featured, pentru că poate fi scanat o mulțime de software ascuns, conținutul este relativ mare, din fericire Airy mai full-featured, poate fi fuzzy căutare de câmp, dar, de asemenea, de tip pentru o gamă largă de conservare, dar, de asemenea, poate înregistra progresul de scanare, salvați următoarea scanare Timp, într-adevăr poate salva o mulțime de timp după pierderea accidentală, dar fișierele specifice nu au fost recuperate operațiune

·