Lipsește un folder de pe desktop, cum pot recupera fișierele de pe desktop?

18

Lipsește un folder de pe desktop, cum pot recupera fișierele de pe desktop?

Un dosar plasat pe desktop lipsește, deși ceea ce este în dosar, nu-mi amintesc exact, dar există un fișier Excel, conținutul fișierului este propriul meu rezumat al unor conținuturi de cunoștințe de învățare, conținutul este destul de mult, și apoi re-agregate nu este un lucru ușor, așa că m-am gândit, puteți găsi un software de recuperare gratuit pentru a încerca să recupereze, în căutarea pentru o mulțime de software, acum titlul sunt Este scris gratuit, dar după scanare sunteți îndrumat să completați sute de carduri anuale.

Specificul cum a pierdut, nu și-au amintit destul de bine, poate fi o zi creierul nu este prea clar, a șters fișierul în coșul de reciclare, și apoi, deoarece conținutul coșului de reciclare este prea mult, a curățat coșul de reciclare. A trecut mult timp până când mi-am amintit, cum se face că dosarele mele au dispărut? Pentru că este propria lor muncă grea și procesul de învățare, propriul lor rezumat al conținutului colaționării, a pierdut cu adevărat ciudat de milă. Un EXCEL are mai mult de o filă de conținut. Încă mai sper să pot recupera fișierul înapoi prin intermediul unui software de recuperare. Dar o mulțime de software este necesară pentru a cheltui bani pentru a cumpăra ani, dar pentru tipul nostru de evenimente accidentale, în scopul de a opera o probabilitate scăzută de evenimente pentru a cheltui sute de într-adevăr nu este în valoare de ea.

Folosind Airy software-ul de recuperare de date scanat fișierele, deoarece previzualizarea nu poate vedea imaginea completă, arata ca am nevoie de fișier, și mai multe full-featured, pentru că poate fi scanat o mulțime de software ascuns, conținutul este relativ mare, din fericire Airy mai full-featured, poate fi fuzzy căutare de câmp, dar, de asemenea, de tip pentru o gamă largă de conservare, dar, de asemenea, poate înregistra progresul de scanare, salvați următoarea scanare Timp, într-adevăr poate salva o mulțime de timp după pierderea accidentală, dar fișierele specifice nu au fost recuperate operațiune

·