Een map op mijn bureaublad is verdwenen, hoe kan ik mijn bureaubladbestanden herstellen?

72 2021-05-14 17:06

Een map op mijn bureaublad is verdwenen, hoe kan ik mijn bureaubladbestanden herstellen?

Een map op het bureaublad ontbreekt, hoewel wat er in de map, weet niet meer precies, maar er is een Excel-bestand, de inhoud van het bestand is mijn eigen samenvatting van een aantal leer-kennis inhoud, de inhoud is vrij veel, en dan opnieuw samen te voegen is niet een eenvoudig ding, dus ik dacht, kun je een gratis recovery software om te proberen om te herstellen, op zoek naar een heleboel software, nu de titel zijn Het is gratis, maar na het scannen wordt u begeleid om honderden jaarkaarten te vullen.

De specifieke hoe verloren, heb niet helemaal herinneren, kan een dag de hersenen is niet al te duidelijk, het verwijderde het bestand naar de prullenbak, en dan omdat de prullenbak inhoud is te veel, het opgeruimd de prullenbak. Het duurde lang voor ik me herinnerde, hoe komt het dat mijn bestanden weg zijn? Omdat het hun eigen harde werk en leerproces is, hun eigen samenvatting van de inhoud van de collatie, verloren echt vreemd jammer. Een EXCEL heeft meer dan één tabbladinhoud. Ik hoop nog steeds dat ik in staat ben om het bestand terug te krijgen via een of andere recovery software. Maar veel software is nodig om geld uit te geven om jaren te kopen, maar voor ons soort toevallige gebeurtenissen, om een lage waarschijnlijkheid van gebeurtenissen te bedienen om de honderden echt te besteden is het niet waard.

Met behulp van Airy data recovery software gescand uit de bestanden, omdat de preview kan niet het hele plaatje te zien, lijkt alsof ik het bestand nodig, en meer full-featured, want het kan worden gescand veel verborgen software, de inhoud is relatief groot, gelukkig Airy meer full-featured, kan fuzzy zoeken op veld, maar ook per type voor een groot scala van het behoud, maar ook kan de voortgang van de scan op te nemen, op te slaan de volgende scan Tijd, kan het echt veel tijd na toevallige verlies besparen, maar de specifieke dossiers zijn niet teruggekregen verrichting

·