Kansio työpöydältä puuttuu, miten voin palauttaa työpöydän tiedostot?

86 2021-05-14 17:08

Kansio työpöydältä puuttuu, miten voin palauttaa työpöydän tiedostot?

Työpöydälle sijoitettu kansio puuttuu, vaikka mitä kansiossa on, en muista tarkalleen, mutta siellä on Excel-tiedosto, tiedoston sisältö on oma yhteenveto joidenkin oppimisen tietosisällöstä, sisältö on melko paljon, ja sitten uudelleen koota ei ole helppo asia, joten ajattelin, voitko löytää ilmaisen palautusohjelmiston yrittää palauttaa, etsimällä paljon ohjelmistoja, nyt otsikko on seuraava Se on kirjoitettu ilmaiseksi, mutta sen jälkeen, kun se on skannattu, sinua ohjataan täyttämään satoja vuosikortteja.

Erityinen miten menetetty, ei ole aivan muistanut, voi olla eräänä päivänä aivot eivät ole liian selkeät, se poisti tiedoston roskakoriin, ja sitten, koska roskakorin sisältö on liikaa, se siivosi roskakorin. Kesti kauan ennen kuin muistin, miksi tiedostoni ovat kadonneet? Koska se on heidän oma kova työ ja oppimisprosessi, heidän oma yhteenveto sisällön kokoaminen, menetti todella outo sääli. EXCELissä on useampi kuin yksi välilehti. Toivon silti voivani palauttaa tiedoston takaisin jonkin palautusohjelmiston avulla. Mutta paljon ohjelmistoja tarvitaan viettää rahaa ostaa vuotta, mutta meidänlaisemme satunnaisten tapahtumien, jotta voidaan toimia alhaisella todennäköisyydellä tapahtumia viettää satoja ei todellakaan ole sen arvoista.

Käyttämällä Airy tietojen talteenotto ohjelmisto skannattu ulos tiedostot, koska esikatselu ei ehkä näe koko kuvaa, näyttää siltä, että tarvitsen tiedoston, ja enemmän monipuolinen, koska se voidaan skannata pois paljon piilotettu ohjelmisto, sisältö on suhteellisen suuri, onneksi Airy enemmän monipuolinen, voi olla sumea haku kentän, mutta myös tyypin mukaan monenlaisia säilyttäminen, mutta myös tallentaa edistymistä skannaus, tallentaa seuraavan skannauksen Aika, se voi todella säästää paljon aikaa vahingossa tapahtuneen menetyksen jälkeen, mutta tiettyjä tiedostoja ei ole otettu talteen. toiminta

·