Mappen på skrive ordet er forsvundet, hvordan kan jeg hente den tilbage?

21 2021-05-14 13:33

Mappen på skrive ordet er forsvundet, hvordan kan jeg hente den tilbage?

En mappe placeret på skrivebordet mangler, selv om hvad der er i mappen, specifikt ikke huske meget, men der er en Excel-fil, indholdet af filen er mit eget resumé af nogle læring viden indhold, indhold er ganske meget, og derefter re-aggregere er ikke en nem ting, tror, kan finde en gratis recovery software til at forsøge at inddrive ud, finde en masse software, nu titlen er skrevet gratis, men efter scanning ud for at guide dig til at udfylde hundredvis af årlige kort.

Præcis hvordan tabt, allerede ikke helt huske, kan være en dag hjernen er ikke alt for klar, det slettede filen til papirkurven, og derefter fordi papirkurven indhold er for meget, det ryddet op i papirkurven. Det tog lang tid, før jeg kom i tanke om, hvorfor mine filer er væk? Fordi det er deres eget hårde arbejde og læringsproces, deres egen sammenfatning af indholdet af oversigten, tabt virkelig mærkelig medlidenhed. Et EXCEL-program har mere end én faneblad. Håber stadig at kunne gendanne filen tilbage via en genoprettelsessoftware. Men en masse software er forpligtet til at bruge penge til at købe år, men for vores slags utilsigtede hændelser, for at operere en lav sandsynlighed for begivenheder til at bruge hundredvis af virkelig ikke er det værd.

Brug Airy data recovery software scannet ud filen, fordi preview kan ikke se det fulde billede, ser ud som om jeg har brug for filen, og mere fuld-funktionalitet, fordi det kan blive scannet ud en masse skjult software, indholdet er relativt stort, heldigvis Airy mere fuld-funktionalitet, kan være fuzzy søgning efter felt, men også efter type for en lang række bevarelse, men også kan registrere udviklingen af scanningen, gemme den næste scanningstid, kan virkelig spare en masse tid efter den utilsigtede tab, men den specifikke fil er ikke blevet inddrevet operation

·