Папка на работния плот изчезна и изчезна, как да я възстановим?

19 2021-05-14 13:31

 

Папка, поставена на работния плот, липсва, въпреки че това, което е в папката, конкретно не си спомням много, но има Excel файл, съдържанието на файла е моето собствено обобщение на съдържанието на някои учебни знания, съдържанието е доста, а след това отново се агрегира не е лесно нещо, мисля, можете да намерите безплатен софтуер за възстановяване, за да се опитате да се възстановите, търсите много софтуер, сега заглавието са Тя е написана безплатно, но след сканиране се насочвате към попълване на стотици годишни карти.

Папка на работния плот изчезна и изчезна, как да я възстановим?

Конкретният начин, по който е загубен, не е съвсем запомнен, може да е един ден, когато мозъкът не е твърде ясен, той изтрива файла в кошчето за боклук и след това, тъй като съдържанието на кошчето за боклук е твърде много, той почиства кошчето за боклук. Мина много време, преди да си спомня, как така файловете ми са изчезнали? Тъй като това е техният собствен труд и процес на обучение, тяхното собствено обобщение на съдържанието на съпоставката, загубили наистина странно съжаление. В EXCEL има повече от един раздел. Все още се надявам да успея да възстановя файла обратно чрез някакъв софтуер за възстановяване. Но се изисква много софтуер, за да се харчат пари, за да се купуват години, но за нашия вид случайни събития, за да се работи с ниска вероятност от събития, за да се харчат стотици наистина не си струва.

Използване на Airy софтуер за възстановяване на данни сканирани файлове, защото визуализацията не може да види пълната картина, изглежда като имам нужда от файла, и по-пълнофункционални, защото може да бъде сканиран много скрит софтуер, съдържанието е сравнително голям, за щастие Airy по-пълнофункционални, може да бъде размито търсене по поле, но също така и по тип за голям диапазон от запазване, но също така може да записва напредъка на сканирането, запишете следващото сканиране Време, то наистина може да спести много време след случайна загуба, но конкретните файлове не са били възстановени операция

·